2020/21 英國master討論區

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
有無人UCL management?我18號收到offer
我都係18號收到UCL MiM
不過今日收到中大MiM嘅interview invitation 諗緊要不要試埋 巴絲有無乜advice?
有錢咁緊係ucl
Hello, 我召集左幾個來緊會讀UCL 既人開左個whatsapp group, 遲下可能傾下租邊到住,得閒約下出去玩咁, 想入就加我tg 先啦

https://t.me/hellohere1
巴打介唔介意留tg問啲嘢
不過中大會唔會容易d係香港搵工呢?
腥啦
肯肯定有排先覆
佢地而家home office
本身做野又慢
輕輕一問 UCL MA/MLA有無巴絲已袋offer?? 小的一月尾報左到而家咩都無係咪可以收皮了
有冇人ucl management俾人放入waiting list
有冇巴打報Cambridge MCL 佢要1:1 只收25個 好似可能性好低咁
諗住grad後英國發展? 香港好似唔認CMLI喎
上星期報左MA 琴日收到email 叫我交Portfolio 你交左未?
去唔去到都成問題
為興趣,我ungrad archi, 遲下會讀埋MArch
黎緊會去man讀master of landscape architecture
諗住grad後英國發展? 香港好似唔認CMLI喎
為興趣,我 undergrad archi, 遲下會讀埋MArch
我都係
我一月報ucl management不過就未俾人放入waiting list 不過就收到lse a&f
Ching咩bg?
我都好想報lse a&f
本身係russel group一間度讀 上年year2啱啱好average69.63所以當我有potential攞first掛
想問下起英國倫敦IC讀MSc Geotechnical engineering 大概幾錢?
生活費大概幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞