[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主loas仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept#yup
呢排D公會多左好多5000盃

易上分左好多 我上季得4800 而家已經係49遊緊 結算應該5000到

我卡係3700-3800 成兩個星期啦,可以點改呀?
水塔好似唔適合,換咩好?
PS:我無公主、電法、骨召同刺客

Thanks!!!

呢套係點玩法 我覺得帶多個spell好d

如果想做痴線佬就水塔再換豬或者氣球。

保守啲就水塔換木或者火球

易上分左好多 我上季得4800 而家已經係49遊緊 結算應該5000到

睇返global clan個分數 嚇死
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -3個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

49XX
會友鏢局
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

我係分會想入gp呀

49XX

岩岩升到上新高4300

draft chest又大左
會友鏢局
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

我係分會想入gp呀

自己係clan chat留電話

49XX

岩岩升到上新高4300

300盃=50卡
會友鏢局
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

有3個位,歡迎活躍玩家
另設telegram group

巴打你點守邪骨同埋野蠻人三槍?
我上到4800發覺都再上唔到
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主loas仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept#yup

49XX

岩岩升到上新高4300

300盃=50卡

上過一次就收到 唔駛KEEP係到
呢期勁惡打,36xx盃跌30xx浮沉上唔返去

你個分D人想打上去3800嘛

係時候要追返通漲
呢排成日輸Level

係時候要追返通漲
呢排成日輸Level

唉...迷失左方向,玩乜卡都唔順咁

係時候要追返通漲
呢排成日輸Level

休息下....唔打1-2日就會好返D

係時候要追返通漲
呢排成日輸Level

過黎我公會打下friendly

係時候要追返通漲
呢排成日輸Level

過黎我公會打下friendly

歡迎我?
過黎等我地學下野
過黎等我地學下野

我又黎得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞