[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
btw 有冇人試過課黑石?
我個clan有個人課完d石入曬小號
不如一齊笑下佢

不如一齊笑下佢

入小課有咩意思,開千人聯賽?
不如一齊笑下佢

可能係車手 有冇福利派?
有無高手教我玩 卡左係2800杯好耐
卡到皇巨都12lv左
又話皇巨好OP ge

講你副卡組出黎聽聽~

皇巨 冰人 木 細電 屎爐 3蚊 野蠻人 大蚊

我用慣法術 有時對得多野人守我皇巨我會轉火球入deck
不如一齊笑下佢

可能係車手 有冇福利派?

車手?
不如一齊笑下佢

好似係原本想入正身

點知入錯落小號
大家好,我係政政會長Barry Gor。我地公會開左三會-政政《同盟》,歡迎各位新手老手加入我地既大家庭。我地有個line group比三個會既成員一齊吹水,討論心得。經常會有聯賽比大家玩,歡迎隨時加入我地!
不如一齊笑下佢

好似係原本想入正身

點知入錯落小號

仲以為係開千人聯賽俾人玩
不如一齊笑下佢

好似係原本想入正身

點知入錯落小號

R.I.P
上便做咩連相都比人公開左
不如一齊笑下佢

好似係原本想入正身

點知入錯落小號

R.I.P

開俾我玩
會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3100盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
http://clashroyalearena.com/deck-building/old-school-royal-giant
泥個網好似幾好 頭先上面位巴打可以參考下佢個皇巨卡組

有無高手教我玩 卡左係2800杯好耐
卡到皇巨都12lv左
又話皇巨好OP ge

講你副卡組出黎聽聽~

皇巨 冰人 木 細電 屎爐 3蚊 野蠻人 大蚊

咁樣肯定係你技術問題 解決個方法係上youtube睇人用皇巨 睇cr技巧

佢周番打冠既公會箱時間出 等我地打挑戰計冠

咁又搵一大筆 sc真係識搵錢

課啦望咩望

本人絕不課金

你扮咩 今朝先課完

比你識穿左
今日入左幾櫃石

點解你地可以成日課金既?
788先14000石
你地TOTAL課左幾多?

唔忿氣
好多 4位數中尾段
http://clashroyalearena.com/deck-building/old-school-royal-giant

新野黎wo
不如一齊笑下佢

課黑石 sc收唔到錢或者個商家搞退款 會負你入既石數 課14000石會變左-14000

課啦望咩望

本人絕不課金

你扮咩 今朝先課完

比你識穿左
今日入左幾櫃石

788先14000石

唔忿氣
好多 4位數中尾段

唔夠你地好技術 又成日遇到壓lv 真係玩到想棄
利申:又唔想課咁多

新野黎wo

我都唔知點解佢叫old school
不如一齊笑下佢

課黑石 sc收唔到錢或者個商家搞退款 會負你入既石數 課14000石會變左-14000

好在課開正石

課啦望咩望

本人絕不課金

你扮咩 今朝先課完

比你識穿左
今日入左幾櫃石

788先14000石

唔忿氣
好多 4位數中尾段

唔夠你地好技術 又成日遇到壓lv 真係玩到想棄
利申:又唔想課咁多

我3000都有時撞13白 9橙 6紫...

新野黎wo

我都唔知點解佢叫old school

搭刀哥係好耐以前既配法 電弱左先出番黎 所以叫old school
不如一齊笑下佢

叫你朋友快d抽晒箱去 用盡個萬四石
10.5/0/4.5/2終於上到4000
好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞