[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
致卡等新手的你: 如果想輕鬆少少升天梯,本人建議你閒日深夜時份1-2 先打,因為比較利害的對手亞洲區已經Zzz,北歐區D人又上班未放工!所以對手質素,哈哈,你懂的!

宜家法師場一開波就要咁lv架啦
佢連個城堡都lv 7..... 我係咪要落番去斬掉重來

千四盃lv7主堡 好明顯條友太廢 跌盃跌到咁

似係通漲多呀
2300左右個堆已經好多9本10本
巨球流幾日已經上到2300 就算比人壓兩三本都得
2400打後太多壓本壓卡又傳奇
個個位唔課金既就算識幾時落卡都未必爬得上

呢個遊戲唔課金又打得高Lv其實有幾多人,大家心中有數!利申:想課金但情願買盈富基金的玩家上

玩咁耐無課過 玩耐咗就升到3400

似係通漲多呀

呢個遊戲唔課金又打得高Lv其實有幾多人,大家心中有數!利申:想課金但情願買盈富基金的玩家上

同巴打一樣無課3400
致卡等新手的你: 如果想輕鬆少少升天梯,本人建議你閒日深夜時份1-2 先打,因為比較利害的對手亞洲區已經Zzz,北歐區D人又上班未放工!所以對手質素,哈哈,你懂的!

呢個真 凌晨四五點衝盃時間
會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
HKGENERATION招收會員喇
Clan Tag:#QCGCU9C
2600盃以上既你活躍玩家
只要有動力每週打公會箱20冠 捐卡250
我地都期待大家攜手殺入本地Top200

我地仲會不定期向各個香港公會發起友誼戰
Telegram group仲有好多巴絲打等緊你既加入
有興趣入Clan既打返lihkg

似係通漲多呀

同巴打一樣無課3400

4千先有初級奬勵,3400。。。高?我看不透!

似係通漲多呀

樓上無課上3400
玩左幾耐先上到3400 自己都心裡有數
但宜家d人都幾狂下
有無人可以簡單講講OJ最新個條片講放建築物個位有咩重點,好少有條片睇完都唔知點咁
10/7/4/1+10本
都仲係卡係3100~3400
10/7/4/1+10本
都仲係卡係3100~3400

呢個卡等同杯數幾岩 唔算卡
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
係咪輸卡牌就supercell
定技術未夠
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

見之前有人講3000頭都10 8 X X了
幾時先再有UPDATE?
呢個版本已經好悶,唔係細水流就天狗汽球,再唔係就皇巨野人

皇巨野人點update都好多
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

其實都唔知自己玩緊遊戲定隻game 玩緊我!
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

見之前有人講3000頭都10 8 X X了

有鸁有輸先好玩加嘛
隻隻真人對戰game都係咁架啦
如果你既對手多數高lv過你,姐係你技術夠卡牌未夠
如果你既對手多數低lv過你,姐係你卡牌夠技術未夠

每月一次 肯定有 但日子就唔知
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

官方講過ladder win rate係會50% +-
如果你係大於50%既人 只要你玩多d加上時間到於等夠就會愈黎愈高
過左2000 如果唔係代打 唔會有岩岩玩頭幾日日日升2,3百杯既歌仔唱
https://starfi.re

Win rate 自己 check
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

如果你係大於50%既人 只要你玩多d加上時間到等夠就會愈黎愈高
過左2000 如果唔係代打 唔會有岩岩玩頭幾日日日升2,3百杯既歌仔唱

4100就比lv打壓
9741 8本
成日贏幾場
就輸番幾場
定技術未夠

如果你係大於50%既人 只要你玩多d加上時間到於等夠就會愈黎愈高

我得51%,唔怪得我停左係3300-3500好耐...
https://starfi.re

Win rate 自己 check

可以check人勝率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞