[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無部落收新人?
兩日前開始玩,而家準備過1000盃
ps.活躍玩家

Hkchc-地獄三頭羊
clan tag: #2JJ08LLC

我地呢到收人 暫時得20人 你唔介意人少可以入嚟

入左
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
雖然成立左兩日 有D嫩口
但都揍到四十條友

巴打收唔收2300活躍玩家
會捐卡 打箱
見set左2600
會友鏢局
主會 4000盃
#LUO2QOV
分號 3000盃 -6個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
但都揍到四十條友

會捐卡 打箱
見set左2600

Okay
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
但都揍到四十條友

會捐卡 打箱
見set左2600

Okay

入左
HKCHC一會 - HKCHC-正能羊
Clan tag #URY9GJP

3600盃 2個位剩

HKCHC二會 - HKCHC-二字拑羊馬
Clan tag #URY9GJP

2600盃 8個位剩

HKCHC三會 - HKCHC-地獄三頭羊
Clan tag #2JJ08LLC

800盃 好多個位剩

羅馬非一日建成 歡迎活躍而忠心既你一齊同我地一齊由低打起 齊齊以升上Local Top 10為目標 與其加入傳統勁旅 不如同我地一齊成為香港既勁旅

我地又會同各大公會進行友誼賽 磨練每位羊家將嘅技術
本會附設Line 群,每日一,二會嘅羊家將都嘈到拆天 不停吹水討論牌組

本會已成立一年 雖然唔強但都算係有少少歷史
我地冇課長 但我地有一班熱心又忠心既玩家
鐘意吹水打friendly嘅你仲唔加盟?
入會request果度記得申明我係香港人
如有任何問題如入clan或公會戰 可以line:lunpard8 或者 telegram:kb1234kb

想入line群
無玩大半年個陣3000杯到手 上星期玩番

岩岩1個鐘2700爆左上3150
感覺而家2700打上 所有人卡level好近實力都差唔多
愈玩愈hea
Update完做左咁耐4000守門員
4500左右成日俾人屈lv
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
但都揍到四十條友

巴打有冇名睇下 想搵個高捐活躍公會
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
但都揍到四十條友

巴打有冇名睇下 想搵個高捐活躍公會

會友鏢局分號
好似係
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上長玩玩家
三會:迷途的羔羊@@hk收13000盃或以上長玩玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
新post留名

3000頭用氣球立花,成日是但用一隻分推,經常偷到塔

氣球個炸彈真心正,重痛過火球
HK GOGOGO 收3000+活躍玩家一名
新POST留名
新post留名

我都想轉玩汽球 岩岩升到5級
但係諗緊砌皮卡球定巨人球好
4500左右成日俾人屈lv

係咁架喇
lv 13皇巨再加lv 10屎爐
捱得過上到4700
d人就玩豬玩粉絲套玩巨人玩狗球多d花款
輸都覺得無咁悶
玩咁耐第一次見 我輸左1:3
新post留名

我都想轉玩汽球 岩岩升到5級
但係諗緊砌皮卡球定巨人球好

巨人球啦,巨人可以tank 隻氣球,皮卡一俾對家拖住,公主塔好快可以射低個氣球
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/120314_c598842da9bbf0d100e07910f8027fb3.jpg[img][/url]玩咁耐第一次見 我輸左1:3

呢d對手係咪低水豬或者粉絲套先打得贏

佢仲有毒 鬥快拆唔陪佢快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞