[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

d手機game好多人都有強迫症
係要齊卡齊人物

好似講緊我

SC係手機GAME大佬

https://www.statista.com/statistics/263988/top-grossing-mobile-ios-gaming-apps-ranked-by-daily-revenue/

COC 同CR 2大巨頭黎

呢條link係計美國
不過上年全球gross profit十大
COC同埋CR都係top 10
上返4300 而家真係好難打
4000分
可以見到一地紫卡6 白卡12,13
我問題定game 問題
唉屌 2300 見親都9本10本.
拿拿林升埋9本先打
拿拿林升埋9本先打

比人用火爐屈死
上返4300 而家真係好難打

小號係3000,有啲人係通漲到25912
個個最少有兩至三張白卡12同橙卡8

打低人1LV真係好平常

有時仲要打低2個LV比人一野細電啪死哂D蚊
拿拿林升埋9本先打

比人用火爐屈死

If you can't beat them, join them

邪骨大軍 招人

Clan Tag: #2Q8CJJJG
部落名: 邪骨大軍
目標: Local Top 200
本會長期有friendly battle同share replay交流心得
招香港活躍多捐玩家
現收5個 3000盃up玩家

第一星期唔夠20個人打都爆左10個部落寶箱
第二星期第二朝已經打爆10個部落寶箱
上星期亦試過自己開聯賽比公會會員參加

歡迎大家一齊入黎吹水打機
4000 以下既有高LV 卡都上唔到去既都唔方勁得去邊,
我得騎士 3 蚊11 LV,屎爐9 LV,其他全部都係10 8 5 2
4000 以下最少90% 勝率,去到4300 先真正俾勁人屈Lv,
有心打就認真練下技術
清水召喚
清水召喚

似水呀白虎
我發現好多野都未update,原諒我我私自做少少更改,大家一陣新post睇下有無問題
清水召喚

似水呀白虎

似水好難讀
將你成個名融合
我發現好多野都未update,原諒我我私自做少少更改,大家一陣新post睇下有無問題

等緊你開post
清水召喚

似水呀白虎

似水好難讀
將你成個名融合

我岩岩第一眼睇左做清水健...
會友鏢局

主會 - 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3100盃 -2個
#2LPR8GGV

提供卡牌分析/建議
並設有whatsapp group交流
現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
黎緊準備開三會啦
有興趣加盟做鏢師
留意下我地三會召兵時間
其實咩先叫做黑石

淘寶果d?

我真係唔敢買淘寶石 好危險咁就算d評語幾好都好

自己買過幾次 完全無問題
唔洗五舊水hkd 14000石 真係抵好撚多
對上一次課己經係四個月前 乜事都無

威啦你 打到我地CLAN一仆一碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞