[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢3個平時用開

第二副骨召我見tv都幾多人用
建議你睇下學下啲人落位同放骨召時機
你呢個卡lv上到3400左右架
商店出咗刺客俾我買 我一張都無 買唔買好

40000留買night witch啦
noname我以為你細水 賣血賣到追唔番 比你屌打

noname gor好勁 偶像

無名,我細細個就聽過呢個名喇
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主s仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

Noname係可憐既cd rom
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收2500+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有少量位置
地獄飛龍係咪搭天狗
地獄飛龍係咪搭天狗

我個clan有人咁玩,
搭巨人/石頭人都一樣得

Noname係可憐既cd rom

HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

有9個位 收活躍玩家 公會戰至少打10盃以上 同埋捐多D卡
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

Bandit幾好揪下
會友鏢局

主會 - 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -3個
#2LPR8GGV

公會提供卡牌分析/建議
並設有whatsapp group交流
現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢

應該點執好?
宜家係~2200
求指教

有9個位收2600盃以上既活躍玩家 公會戰至少打10盃以上 同埋捐多D卡
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見

Bandit幾好揪下

唔識用 新手一名

有9個位收2000盃以上既活躍玩家 公會戰至少打10盃以上 同埋捐多D卡
season開始,贏左一場去到4030,試新牌跌到落3900,如果season end我都係上唔返4000,會唔會無左個season reward
season開始,贏左一場去到4030,試新牌跌到落3900,如果season end我都係上唔返4000,會唔會無左個season reward

你上過4030已經activate 左架啦喎

有獎扲但無reset分
獎勵計season high
Ranking & reset 分計結算果刻

有9個位2400盃以上既活躍玩家 公會戰至少打10盃以上 同埋捐多D卡

2600盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞