[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新手一問,見到Q&A話d錢留翻黎買紫卡,有邊d係值得推薦,廣為人用?
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎1000+盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL
新手一問,見到Q&A話d錢留翻黎買紫卡,有邊d係值得推薦,廣為人用?

石頭人 大電 骨海
而家有天狗同骨召兩張legend (lv1) 唔知點樣配好
大家幾多杯拎第一個12勝?
我3300杯玩10石,打極都係7~10勝

我好似3800-4000先第一次12到

第一次12勝係2800 但一定要用石頭人 得一副牌夠lv 9/6/4/1

我好似3800-4000先第一次12到

第一次12勝係2800 但一定要用石頭人 得一副牌夠lv 9/6/4/1

第一次12勝係24xx咁上下,好彩果時有互選卡片挑戰...lv 自動上 1/4/7/9
4場天梯3場十三本
乜撚野事
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎1000+盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL

已請求加入

4200-4400左右
番工蛇王玩幾鋪點知連輸5、6鋪
對面次次都高我兩lv,係咩玩法
番工蛇王玩幾鋪點知連輸5、6鋪
對面次次都高我兩lv,係咩玩法

證明你勁
就好似你讀緊小四走去考小六考試
就算你係天才都照肥
有冇hkisdying朋友,個會好勁,贏咗whyso

贏左whyso就算勁

贏左whyso就算勁

贏左whyso就算勁

我地有群聚有靚女會長,你有冇丫毒撚們

無 你係hkisdying?

贏左whyso就算勁

[img]https://upload.cc/i/tOke6h.png[img]

一會最強鬥士

咁相入面邊個係你?

贏左whyso就算勁

[img][url]https://upload.cc/i/tOke6h.png[img][/url]

一會最強鬥士

咁相入面邊個係你?

中間額頭高過大帽山既女仔

姐係你係靚女會長?

贏左whyso就算勁

香港仲勁果班好似係去上海挑機
whyso都未係最top

贏左whyso就算勁

香港仲勁果班好似係去上海挑機
whyso都未係最top

852唔係有個打上海咩

[img][url]https://upload.cc/i/tOke6h.png[img][/url]

一會最強鬥士

咁相入面邊個係你?

中間額頭高過大帽山既女仔

姐係你係靚女會長?

咁你都知中間係會長

有幾難搵
想問下Deck
天狗氣球clone陣
你地會用咩法術?
用大電箭雨定用火球?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞