[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
爭滾木,電法就解鎖曬d卡
商店成個月都唔出呢兩張卡比我買
係咁重複出埋d電車/地獄龍比我
HKGENERATION招收會員喇
Clan Tag:#QCGCU9C
2600盃以上既你活躍玩家
只要有動力每週打公會箱20冠 捐卡250
我地都期待大家攜手殺入本地Top200

我地仲會不定期向各個香港公會發起友誼戰
Telegram group仲有好多巴絲打等緊你既加入
有興趣入Clan既打返lihkg

申請咗
會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
各位可否幫忙俾意見?
想用礦工同火箭做主力, 遇到天狗/ 汽球/bb 龍成日輸, 如果用5 蚊驚又遇箭雨
唔係好想用飛桶因為好低lv
套deck 可以再點改善?謝謝!

同埋唔轉用地獄塔得唔得? 😅 thx

宜家法師場一開波就要咁lv架啦
佢連個城堡都lv 7..... 我係咪要落番去斬掉重來

千四盃lv7主堡 好明顯條友太廢 跌盃跌到咁

似係通漲多呀
2300左右個堆已經好多9本10本
巨球流幾日已經上到2300 就算比人壓兩三本都得
2400打後太多壓本壓卡又傳奇
個個位唔課金既就算識幾時落卡都未必爬得上

呢個遊戲唔課金又打得高Lv其實有幾多人,大家心中有數!利申:想課金但情願買盈富基金的玩家上

玩咁耐無課過 玩耐咗就升到3400

同巴打一樣無課3400

4千先有初級奬勵,3400。。。高?我看不透!

幾時有講過3400係高
各位可否幫忙俾意見?
想用礦工同火箭做主力, 遇到天狗/ 汽球/bb 龍成日輸, 如果用5 蚊驚又遇箭雨

我會用精人換啲對天,水塔都得
各位可否幫忙俾意見?

係4000分 唔上唔落 卡係到等結算拿箱

仲有3個星期沖分wor

大家都係咁

仲有3個星期沖分wor

打完10冠 拿4個箱 個分點都要維持係4000上
當日經

仲有3個星期沖分wor

當日經

唔係只要1星期內掂過4000就Ok咩?

呢個遊戲唔課金又打得高分其實有幾多到人,大家心中有數!利申:想課金但情願買盈富基金的玩家上

玩咁耐無課過 玩耐咗就升到3400[/quote]
同巴打一樣無課3400[/quote]

4千先有初級奬勵,3400。。。高?我看不透![/quote]
幾時有講過3400係高[/quote]
達哥,你明顯冇看上文!

仲有3個星期沖分wor

當日經

如果你目標係challenger I既咁唔洗特別追分
因為你上過一次4000已經有個2簡1箱
係咪就黎出新女巫同回血藥水?

仲有3個星期沖分wor

當日經

主要係自己接受唔到掉落4000分姐

4000分當係分界線
各位可否幫忙俾意見?

thx thx!!
等我試下用火槍手
各位可否幫忙俾意見?

thx thx!!
等我試下用火槍手

其實大蚊都得
各位可否幫忙俾意見?

thx thx!!
等我試下用火槍手

其實大蚊都得

你個陣對大型防守 不足 好易gg

骨營換地獄塔試下

仲有3個星期沖分wor

當日經

主要係自己接受唔到掉落4000分姐
4000分當係分界線

睇淡D就得
大家幾多杯拎第一個12勝?
我3300杯玩10石,打極都係7~10勝

盃數唔係好關12勝事
只要你牌Lv係tournament standard
大家都係同LV 公平打

3000盃到啦 第1次12勝

盃數唔係好關12勝事
只要你牌Lv係tournament standard
大家都係同LV 公平打

3000盃到啦 第1次12勝

都關關地事
我輸親既多數高杯過我
4000杯既人係4000杯技術+9741牌組
3000杯既人只有3000杯技術+9741牌組

我好似3800-4000先第一次12到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞