[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
公會個板都睇唔到

我諗佢呢個2vs2搞到成個server overload左
公會個板都睇唔到

今日係我見過最多會員online既一日
公會個板都睇唔到

agger
supercell做嘢未
公會個板都睇唔到

agger

第一次係咁玩隻game
平時爆箱就收手
公會個板都睇唔到

agger

第一次係咁玩隻game
平時爆箱就收手

我估SC都估唔到會咁受歡迎
部落聊天乜都無 係咪正常 定我俾人踢左

正常,應該好快會fix
公會個板都睇唔到

agger

第一次係咁玩隻game
平時爆箱就收手

如果可以指定對手2v2會更好
點撚樣呀垃圾ser
公會個板都睇唔到

agger

第一次係咁玩隻game
平時爆箱就收手

有可能既 今次只係小試牛刀
雙打真係好正d 卡變化多好多
雙打真係好正d 卡變化多好多

岩岩2個都用細水係咁輪住出個感覺好撚正

正常,應該好快會fix

我twitch 仲見人打到
公會個板都睇唔到

agger

第一次係咁玩隻game
平時爆箱就收手

clan 內 2v2都好正

正常,應該好快會fix

我twitch 仲見人打到

有人有事有人冇事 我個clan仲打到
又maintenance
維護
個部落無晒嘢 嚇撚死以為無啦啦被人踢

2v2好撚正呀屌
spell 係二打二好似高左好多
個天梯越來越難,是否值得安慰?🌝🌝🌝🌝🌝
spell 係二打二嘅地位好似高左好多
會友鏢局
主會 暫時滿左
#LUO2QOV
分號 3000盃 -3個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
HKCHC一會 - HKCHC-正能羊 Clan tag #URY9GJP
3600盃 2個位剩

HKCHC二會 - HKCHC-二字拑羊馬 Clan tag #URY9GJP
2600盃 8個位剩

HKCHC三會 - HKCHC-地獄三頭羊 Clan tag #2JJ08LLC
800盃 好多個位剩

羅馬非一日建成 歡迎活躍而忠心既你一齊同我地一齊由低打起 齊齊以升上Local Top 10為目標 與其加入傳統勁旅 不如同我地一齊成為香港既勁旅

我地又會同各大公會進行友誼賽 磨練每位羊家將嘅技術
本會附設Line 群,每日一,二會嘅羊家將都嘈到拆天 不停吹水討論牌組

本會已成立一年 雖然唔強但都算係有少少歷史
我地冇課長 但我地有一班熱心又忠心既玩家
鐘意吹水打friendly嘅你仲唔加盟?
入會request果度記得申明我係香港人
如有任何問題如入clan或公會戰 可以line:lunpard8 或者 telegram:kb1234kb

Requested
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞