[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大家遇過2v2最痴線係咩組合
見過一次屋仔加塔防 一個火箭火球收哂皮

見過對手2個都係玩屋流

起到D屋多到去到橋頭位

對家兩隻golem 同時出
一隻golem 係我果邊場出,一隻係佢果邊場出,夾擊我座公主塔
望住兩隻野行過黎果下好絕望

不過我都試過同隊友rage spell 加孖balloon 拆曬人地新起嘅三座建築
一齊用 飛桶 鏡 clone

一隻golem 係我果邊場出,一隻係佢果邊場出,夾擊我座公主塔

不過我都試過同隊友rage spell 加孖balloon 拆曬人地新起嘅三座建築

一開波隊友落golem 中間落wuwe巨人 後面加地龍同氣球 直接拎一塔

比人儲到咁多水
點守立花加女母神?我狗球 骨海又怕女母神 用三蚊又痛到hihi
2打2 可唔可以要求長置有得玩
真係好撚正
變返單人會好單調
點守立花加女母神?我狗球 骨海又怕女母神 用三蚊又痛到hihi

好多種都守到 睇你咩卡 法術就大電 一係就一隻法師 再用細水嘅拉距離黎清
真係好撚正
變返單人會好單調

好想瘋狂打2v2 但係冇乜人長on
真係好撚正
變返單人會好單調

2星期有3日都幾好架啦
D clanmate 玩到想用法術直爆人主堡

好多種都守到 睇你咩卡 法術就大電 一係就一隻法師 再用細水嘅拉距離黎清

直接大蚊
會友鏢局
主會 4000盃 -3個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

比人儲到咁多水

賣小小塔血 捱到最後一分鐘就得
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主loas仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept#yup
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
2vs2 同friend玩係咁重複出
電兩次骨海 又一齊用箭解桶
2vs2 同friend玩係咁重複出
電兩次骨海 又一齊用箭解桶

正常架
純粹大家得閒捐下卡,打下clan chest
歡迎任何盃數人士
我係你老竇#QR2QPL
屌 連輸十場火球 三槍deck 係咪收得皮

我卡係3700-3800 成兩個星期啦,可以點改呀?
水塔好似唔適合,換咩好?
PS:我無公主、電法、骨召同刺客

Thanks!!!

Thanks!!!

還有以下一副,其實差唔多

Thanks!!!

呢套係點玩法 我覺得帶多個spell好d
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞