[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

4100分姐,洗唔洗呀..

自從改左4000有箱拎,4000附近既卡LV已經痴Q左線,間中會有13LV白卡
擁有本地Top 200潛力既黑馬公會
HKGENERATION招收會員喇 [clan tag:#QCGCU9C]
2600盃以上既你活躍玩家
只要有動力每週打公會箱20冠 捐卡250
有興趣既朋友仔快d黎Join我地啦

我地會不定期同本地Top 200既香港公會進行友誼戰
Telegram group好多巴絲打等緊你既加入
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇
期待你同我地殺入本地Top200

By 宣傳部 Alvin

自從改左4000有箱拎,4000附近既卡LV已經痴Q左線,間中會有13LV白卡

4000頭我見過LV11細比

3700啲白卡真係,12lv大蚊 用2水冰巨人加細電都殺唔到,有時又9lv火球秒我火槍,wuwe都要俾e巴偷一兩下。
想點撚樣呀
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/08/084749_e1981d795d122ee21ab299bb322c4ff0.jpg

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/08/084749_e1981d795d122ee21ab299bb322c4ff0.jpg

3700啲白卡真係,12lv大蚊 用2水冰巨人加細電都殺唔到,有時又9lv火球秒我火槍,wuwe都要俾e巴偷一兩下。
想點撚樣呀
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/08/084749_e1981d795d122ee21ab299bb322c4ff0.jpg[mg]

係有d怪人 我以前岩岩到4000
得8火球 11細電果陣 打過10本11三槍 果陣第一次打11橙 所以好有印象 火球加電佢三槍唔死 虐鳩我
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL

想點撚樣呀

跟本一推落去
3500-3800前兩個月邊有咁多12/9/6/3

係有d怪人 我以前岩岩到4000
得8火球 11細電果陣 打過10本11三槍 果陣第一次打11橙 所以好有印象 火球加電佢三槍唔死 虐鳩我

以前啱啱上4000
仲見到d日本仔用lv 7豬上到4100
不過果陣都試過大電劈唔死冰法
箭雨射唔死公主既慘痛回憶

而家4400左右既對手大概都係呢d level
其實打13白卡開頭係好唔慣
初初對13皇巨真係哭左
而家對面幾張13白卡都係咁打
天梯要爬杯就要唔怕比人壓等

而家4400左右既對手大概都係呢d level
其實打13白卡開頭係好唔慣
初初對13皇巨真係哭左
而家對面幾張13白卡都係咁打
天梯要爬杯就要唔怕比人壓等

我反而覺得爬杯要敢強攻,有時啲巨人氣球個啲真係好撚煩,一俾佢儲到水就好難守。

3900已經久唔久就見到3/6/10/13

3900已經久唔久就見到3/6/10/13

深表認同 我想上4000姐
擁有本地Top 200潛力既黑馬公會
HKGENERATION招收會員喇 [clan tag:#QCGCU9C]
2600盃以上既你活躍玩家
只要有動力每週打公會箱20冠 捐卡250
有興趣既朋友仔快d黎Join我地啦

我地會不定期同本地Top 200既香港公會進行友誼戰
Telegram group好多巴絲打等緊你既加入
期待你同我地殺入本地Top200

By 宣傳部 Alvin

會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家

會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
紅日推post工作人員
木木聯賽真係好多高手
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

2600盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
有冇好用刺客deck
會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞