[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
獎門人MODE:

2邊都打得咁好....好啦...打和~~~~~~~~~

between....多謝布力般流汗會長及全人

好緊張刺激但又好開心既一晚.... 有機會再玩過
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊34000盃或以上玩家
二會:迷路的羔羊@@hk收緊13400盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主loas仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

各位巴打有無建議點配好
而家卡左係1800-1900w

push

各位巴打有無建議點配好

push

都係巨人/豬個D DECK架啦

巨人可試巨人+BALLON

各位巴打有無建議點配好

push

汽球好勁

各位巴打有無建議點配好

push

汽球好勁

一齊用xbow 一路靠呢個A6殺到A10
直到我抽到傳奇替換左少少
商店有骨召賣,好無買多張升LV2 有無用

有, Lv1 明顯比 Lv2 更屈... 唔驚lv 2冰法 lv 4 女巫, 破塔更快

利申: 我兩張都係商店買

有, Lv2 明顯比 Lv1 更屈... 唔驚lv 2冰法 lv 4 女巫, 破塔更快

typo...

有, Lv2 明顯比 Lv1 更屈... 唔驚lv 2冰法 lv 4 女巫, 破塔更快

typo...

買左 想問錢唔夠4萬仲會唔會有傳奇賣
毒L騎士團 現正招收大量毒L毒絲
Clan tag #82CGU2P
本地排名120
定期清走幽靈及公會箱低冠會員

頭200公會最快開箱果個,全靠毒L們努力打公會箱
黎緊希望入到local 50
歡迎3000杯以上勇躍打冠玩家加入

3000杯以下可入分會

本會Line 群熱鬧 經常吹水討論曬卡
另外本會經常舉行不定期線下聚會

想識fd子既你仲唔加入毒L騎士團
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊54000盃或以上玩家
二會:迷路的羔羊@@hk收緊23400盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主s仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

typo...

會照出架....冇錢用石比.....冇石就課啦

各位巴打有無建議點配好

push

汽球好勁

一齊用xbow 一路靠呢個A6殺到A10
直到我抽到傳奇替換左少少

可唔可以講少少點樣用你個陣
想問下呢一季4900 reset
係上過4900就reset去4300
定係要季尾都係4900先reset?

typo...

會照出架....冇錢用石比.....冇石就課啦

唔該晒

咁真係唔知
本地排名120

3000杯以下可入分會

咁真係唔知

研究過似係季尾留係上面先reset
咁我跌返落去先

點上4千?

點上4千?

木換大電 電法換箭雨
而家2400盃有無巴打收留
本地排名120

3000杯以下可入分會

2400可入?
好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞