[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
-3-巴打
唔介意可以入小弟個分會
雖然成立左兩日 有D嫩口
但都揍到四十條友

巴打有冇名睇下 想搵個高捐活躍公會

會友鏢局分號
好似係

會友鏢局
主會
#LUO2QOV
分號 3000盃 -6個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
HK GOGOGO, 收活躍3000+玩家一位
2600分可以點升 卡左好耐

傳說有 2lv地獄龍 骨召 伐木工 電車 岩岩抽多左隻電法

平均8/6/3/1

平均8/6/3/1

坦+骨召 已經夠屈

平均8/6/3/1

坦+骨召 已經夠屈

平時玩關呢副 次次都輸比立花分推

平均8/6/3/1

坦+骨召 已經夠屈

平時玩開呢副 次次都輸比立花分推
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上長玩玩家
三會:迷途的羔羊@@hk收13000盃或以上長玩玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主loas仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept#yup
仲有半個鐘
大家諗住同clan友夾咩陣

用呢個陣2500---> 3300

btw有我連登公會收人 成日玩

用呢個陣2500---> 3300

btw有我連登公會收人 成日玩

迷途的羔羊@@hk
3個公會箱個個星期都打爆晒,期待你加入
就開2V2啦
就開2V2啦

30分鐘
就開2V2啦

30分鐘

唔係4點咩?
就開2V2啦

30分鐘

唔係4點咩?

我一會4點半先有clan chest battle
仲有幾分鐘
2打2好搞笑
黎喇黎喇黎喇
14分鐘
新玩家留名
2v2好大壓力 好驚雷到隊友
同埋好似觀唔到戰
一禁觀 去到100% 會彈game
同埋好似觀唔到戰
一禁觀 去到100% 會彈game

我都係咁
睇唔到Live
得重播
佢地內部無理由無試架?咁都有得錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞