[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁快有人5lv幻影刺客

小弟玩左5日左右 呢家卡左係6 想問下可以點改 或者 有咩deck岩新手玩

豬 小比卡 哥布林 火屎 加農炮 細電 3蚊 骨群
有公主/冰法仲好
我個陣9/6/2上3000
盡量打2邊

公主係射火箭?

小弟玩左5日左右 呢家卡左係6 想問下可以點改 或者 有咩deck岩新手玩

有公主/冰法仲好
盡量打2邊

公主係射火箭?

仲有一張係咩

小比卡
哥布林
火屎
加農炮
細電
3蚊
骨群

8張啦
麻煩問牌組唔好quote圖

睇死人

睇死人

下次開post要講埋先

睇死人

下次開post要講埋先

出post果個可以既
但引用果個delete個括號img /img括號
回覆會自動幫你加url

睇死人

下次開post要講埋先

出post果個可以既
但引用果個delete個括號img /img括號
回覆會自動幫你加url

exact7ly
點解無咗2v2
點解無咗2v2

Clan Chest 星期五六日
點解無咗2v2

Clan Chest 星期五六日

2星期1次

有公主/冰法仲好
盡量打2邊

公主係射火箭?

仲有一張係咩

我通常一開始秒禁入關
見到有豬+火屎/哥布林即刻放最前排同準備細電
4 5場通常有一場可以偷到成千幾血
見到火法飛斧個類aoe要留小比卡打
豬巨人個類落加農炮加小怪打
記得清左後面堆aoe先
3蚊係清骨召一流但小心比人用法術殺
有時小比卡防完仲有血衝可以落小怪做support
我就通常小比卡加小怪6水打一邊
見佢用多過6水防就即刻放豬打另一邊
對面全部飛行如果你無冰法公主會輸9成
公主最主要係清人地堆細怪同做support

利申上3000好似係4個月前
唔知岩唔岩而家用

我通常一開始秒禁入關
見到有豬+火屎/哥布林即刻放最前排同準備細電
4 5場通常有一場可以偷到成千幾血
見到火法飛斧個類aoe要留小比卡打
豬巨人個類落加農炮加骨群小怪打
記得清左後面堆aoe先
3蚊係清骨召一流但小心比人用法術殺
有時小比卡防完仲有血衝可以落小怪做support
我就通常小比卡加小怪6水打一邊
見佢用多過6水防就即刻放豬打另一邊
對面全部飛行如果你無冰法公主會輸9成
公主最主要係清人地堆細怪同做support
同堆要識用跳豬

利申上3000好似係4個月前
唔知岩唔岩而家用
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
咁快有人5lv幻影刺客

BrenChong嘛
聽晚9點半會有一場由迷失的羔羊@@hk政政
既公會友誼賽
好高興再次邀請到布力般流汗既simsim幫我地一齊做直播
直播link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live?mweb=1
希望聽日大家一齊黎捧下場喇~
2v2 應該要常駐啦...幾多人玩幾投入

完左之後1/50 online...
會友鏢局
#LUO2QOV
分號 3000盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主loas仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

另外,今晚9點半會有一場由迷失的羔羊@@hk政政
既公會友誼賽
好高興再次邀請到布力般流汗既simsim幫我地一齊做直播
直播link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live?mweb=1
希望聽日大家一齊黎捧下場喇~
會友鏢局
#LUO2QOV
分號 3000盃 -3個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
會友鏢局
#LUO2QOV
分號 3000盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

終於都係用返呢副上4600
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞