[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今晚羔羊有善長人翁細細地開左個500石聯賽俾大家玩
名:goyeung
pw:idisshit
1030開始聯賽,1015會轉做公開mode.
有意玩朋友一齊黎玩喇~

sorry咁多位,改做45分開始

無野喇,正式開始~
Cr女神puipui^.^開左個新部落呀!!!!
想做puipui裙下之臣既朋友仔
快啲search 鋼牙daisy 一click加入puipui騎士團啦
Btw
唔好屌我表情撚
要屌就屌puipui改壞名
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
快啲search 鋼牙daisy 一click加入puipui騎士團啦

post相先啦
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊54000盃或以上玩家
二會:迷路的羔羊@@hk收緊23400盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主s仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

有無相 我好易收買
求人一齊打clan chest打2v2
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
撞到外掛撚

一入場唔撚比出兵

眼白白比佢打爆D城

cap圖嘛

Save完比cs佢只會覆你話network問題
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊54000盃或以上玩家
二會:迷路的羔羊@@hk收緊23400盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主s仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept
撞到外掛撚

一入場唔撚比出兵

眼白白比佢打爆D城

cap圖嘛

我反而想問下有d對手一轉入對戰畫面
佢就可以飛隻豬過黎
點解可以咁?

有無相 我好易收買

Sorry
有puipui相睇係流汗朋友仔專利
想睇就過檔 鋼牙daisy 啦
撞到外掛撚

一入場唔撚比出兵

眼白白比佢打爆D城

cap圖嘛

佢就可以飛隻豬過黎
點解可以咁?

依個我都見過
唔知係咪兩者入場時間唔synchronise
撞到外掛撚

一入場唔撚比出兵

眼白白比佢打爆D城

cap圖嘛

佢就可以飛隻豬過黎
點解可以咁?

依個我都見過

開場xxx vs xxx個陣
可以秒禁跳過vs畫面
就可以即出兵
撞到外掛撚
一入場唔撚比出兵
眼白白比佢打爆D城

cap圖嘛

佢就可以飛隻豬過黎
點解可以咁?

依個我都見過

開場xxx vs xxx個陣
可以秒禁跳過vs畫面
就可以即出兵

係啊 一開場飛畫面=5水
等個畫面消失=7水

想問下聯賽係咪只可以同自己公會既人玩?

可以比聯賽名同密碼人入
不過好易一傳千里

可以比聯賽名同密碼人入
不過好易一傳千里

我記得岩岩出聯賽模式係可以隨意加入無密碼既聯賽,但而家好似全部都有密碼

可以比聯賽名同密碼人入
不過好易一傳千里

我記得岩岩出聯賽模式係可以隨意加入無密碼既聯賽,但而家好似全部都有密碼

咁係因為人地set左密碼所以無得入
會友鏢局
主會 4000盃 -3個
#LUO2QOV
分號 3000盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家

可以比聯賽名同密碼人入
不過好易一傳千里

而家同公會可以直入

可以比聯賽名同密碼人入
不過好易一傳千里

原來要求其打d字先有搜尋結果
入到免費聯賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞