[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

打左幾場天狗都麻麻地識打,點打天狗bb龍?狗球?

Btw,屌你老母supercell,抽d專剋既敵人,平時玩豬50場都冇1隻地獄龍,依家玩天狗10場黎3隻比我

巴打同我一齊玩返狗礦喇
我上季都係玩狗礦上5000
我覺得狗球攻擊力高
但係狗礦就可以靠隻礦工多d野玩

打左幾場天狗都麻麻地識打,點打天狗bb龍?狗球?

Btw,屌你老母supercell,抽d專剋既敵人,平時玩豬50場都冇1隻地獄龍,依家玩天狗10場黎3隻比我

巴打同我一齊玩返狗礦喇
我上季都係玩狗礦上5000
我覺得狗球攻擊力高
但係狗礦就可以靠隻礦工多d野玩

咁勁 我玩2.6豬 (11/8.5/0/2 )去到4700已經極限,心思思想轉deck

相比之下,狗礦的確靈活過狗球好多
巴打狗礦點砌?我前排試過用番以前果套(狗礦 三蚊 大蚊 骨墓 小比卡 細電 火球) 唔係幾夠打依家d新牌組
想問下中課
想抽下卡 大家會點用
抽超神 用100石打比賽[大約6 7勝] 用10000石開比賽再自己做第一
想問下中課
想抽下卡 大家會點用
抽超神 用100石打比賽[大約6 7勝] 用10000石開比賽再自己做第一

中課真係打100石化算啲.
想問下中課
想抽下卡 大家會點用

我自己揀打10石
無咁心痛先
想問下中課
想抽下卡 大家會點用

我自己揀打10石
無咁心痛先

你地呢排打10石啲對手有冇勁左
打左6場6場都4300盃以上
想打挑戰打快啲盃都唔得
利申得3900
想問下中課
想抽下卡 大家會點用

我自己揀打10石
無咁心痛先

想打挑戰打快啲盃都唔得
利申得3900

你月中打10石會好d.
岩岩開新賽季好多人爬緊
我大約一個月課兩個788 其實10000石有冇巴打開過?
想問下中課
想抽下卡 大家會點用

我自己揀打10石
無咁心痛先

想打挑戰打快啲盃都唔得
利申得3900

你月中打10石會好d.
岩岩開新賽季好多人爬緊

原來係咁
唔怪之得
希望今季上到4000拎箱

唔晒用太多錢啦
你去到9741 既話
去打100石/10石練下技術仲好

如果想py俾自己做第一其實係好唔化算.
10000石夠你打100場100石.
咁都好過你拎得2000卡

咁勁 我玩2.6豬 (11/8.5/0/2 )去到4700已經極限,心思思想轉deck

巴打狗礦點砌?我前排試過用番以前果套(狗礦 三蚊 大蚊 骨墓 小比卡 細電 火球) 唔係幾夠打依家d新牌組

我用呢副呀
關鍵係個箭雨清到lv 12弓箭手
大電箭雨玩唔上手你用返火球細電
起碼對公主六蚊飛桶無咁難打
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept

我用呢副呀

我仲用緊11箭 求緊機蚊 4月尾有10
中課就課晒special offer+節日offer
$788剩既石 瘋狂打10石100石
好快上到max level
會友鏢局
主會 4000盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3200盃 -3個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
想問問大家 打100石 大家試過幾勝或大約幾勝 開始中傳奇

我用呢副呀

試左成個鐘果斷放棄,完全被壓lv
我2lv天狗,11lv 三蚊,個個帶12-13 lv細電,完全唔夠打
對elite barb、皇巨完全無力,互爆一塔 皇巨中出次次抽幾百,骨墓兩下就爆
都係challenge先玩

不過想知對飛桶流點打?對面有地獄塔有公主 係咪用礦工坦?
會友鏢局
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家

會友既朋友仔

我地幾個香港既CR開左個TELEGRAM方便約戰

唔知你地有冇興趣JOIN?
我都明D蚊比細電一野啪死個隻悲哀
會友鏢局
#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家

會友既朋友仔

我地幾個香港既CR開左個TELEGRAM方便約戰

唔知你地有冇興趣JOIN?

CR 公會

我用呢副呀

我2lv天狗,11lv 三蚊,個個帶12-13 lv細電,完全唔夠打
對elite barb、皇巨完全無力,互爆一塔 皇巨中出次次抽幾百,骨墓兩下就爆

雙水狗球電可以連埋出 地獄躝唔到狗球
賣多d血 唔使下下出晒力守

lv 2天狗 lv 11三蚊而家真係玩唔到
個波有lv 6就玩狗球喇

飛桶流好難打
臨尾要箭雨預判得好準先贏到
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top30,而2會邁向緊local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上玩家
我地clan仲有個活躍既telegram group,
3個公會都共用一個group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
金主仲會不定時開1000,2000石聯賽俾大家一齊玩 .
申請時打埋lihkg,方便我地accept
聯賽 9/7/4/1
天梯 13/11/8/5

中間應該點樣分先正常?
9/7/4/1
10/8/5/2
11/9/6/3
12/10/7/4

13/11/8/5

我 12 本,0 課,12/9/5/2
我見好多對手都 13/10/6/3
Lv 13 Common 好似好基本咁

咁計法天梯 Common 屈 Level
即係 Epic / Legendary 就會好蝕底 ?

例如我玩 Golem, Lightning, Baby Dragon, Log, Mega Minion, Mini Pekka
人地玩 Royal Giant, Elite Barbarian, Fire Spirit, Minions, Zap, Archers

我 Epic 得 Lv 5,Rare 得 Lv 9
但係人地全部 Common 都有 Lv 13

咁樣計既話我係咪俾人屈卡 Level ?
即係爬分既話用 Common 卡著數好多 ?

有無 4600 分既巴打可以講下心得
我玩到砌牌要睇 Rarity 黎揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞