[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(6)2v2新模式,嗚呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇好用刺客deck

刺客係咪bandit?
見人配低水流 煩到痴線

而家4400左右既對手大概都係呢d level
其實打13白卡開頭係好唔慣
初初對13皇巨真係哭左
而家對面幾張13白卡都係咁打
天梯要爬杯就要唔怕比人壓等

4500盃以上遇到13白卡係基本
季初的話仲成日撞到滿lv玩家
張張卡低一兩lv咁打,輸係正常
但又唔係真係話次次都贏唔到嘅,贏果陣會超high
比人等壓壓到成隻狗咁 遲早越黎越多人棄驚

基本上一年前講到依家都日日會講壓等,但隻game愈黎愈多人玩,吹佢唔漲

小弟係26xx浮沉,上唔到
求指點

求指點

卡組 & lv都無問題,試下打多d12勝練技術
最緊要掌握好個落派節奏,應該上到3500
再上就要靠lv

基本上一年前講到依家都日日會講壓等,但隻game愈黎愈多人玩,吹佢唔漲

sbt
求指點

再上就要靠lv

先多謝
BTW,咩叫12勝
另外感覺上對獵犬+飛龍之類空中
同 煉獄塔 + 火爐/精人 容易輸
求指教
求指點

再上就要靠lv

先多謝
BTW,咩叫12勝
求指教

12勝即係用10石先有得玩個但對戰系統
同埋你呢副deck,要好識拉怪
對空多就更加考你保火槍
火球同木有時要留一留,對啲大坦個啲用黎清後排
求指點

再上就要靠lv

先多謝
BTW,咩叫12勝
求指教

12勝即係用10石先有得玩個個對戰系統
對空多就更加考你保火槍

sbt

棄game既多數都係打唔到上去
會友鏢局
主會 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收衝盃活躍玩家
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

2600盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇
求指點

再上就要靠lv

先多謝
BTW,咩叫12勝
求指教

對空多就更加考你保火槍

如對手有10lv白/8lv橙,輸係咪正常
下下見到啲10/11白,守到痴線都俾人爆一塔
求指點

再上就要靠lv

先多謝
BTW,咩叫12勝
求指教

對空多就更加考你保火槍

如對手有10lv白/8lv橙,輸係咪正常
下下見到啲10/11白,守到痴線都俾人爆一塔

你都有個10lv白,所以應該會match多啲10lv白
BTW咁都輸唔一定正常,而家好平常

新clan 邪骨大軍 招人

Clan Tag: #2Q8CJJJG
部落名: 邪骨大軍
目標: Local Top 100
本會長期有friendly battle同share replay交流心得
招香港活躍多捐玩家
現收5個 3000盃up玩家

第一星期唔夠20個人打都爆左10個部落寶箱
第二星期第二朝已經打爆10個部落寶箱
上星期亦試過自己開聯賽比公會會員參加

歡迎大家一齊入黎吹水打機

宜家法師場一開波就要咁lv架啦
佢連個城堡都lv 7..... 我係咪要落番去斬掉重來

千四盃lv7主堡 好明顯條友太廢 跌盃跌到咁

似係通漲多呀
2300左右個堆已經好多9本10本
巨球流幾日已經上到2300 就算比人壓兩三本都得
2400打後太多壓本壓卡又傳奇
個個位唔課金既就算識幾時落卡都未必爬得上

似係通漲多呀
2300左右個堆已經好多9本10本
巨球流幾日已經上到2300 就算比人壓兩三本都得
2400打後太多壓本壓卡又傳奇
個個位唔課金既就算識幾時落卡都未必爬得上

呢個遊戲唔課金又打得高Lv其實有幾多人,大家心中有數!利申:想課金但情願買盈富基金的玩家上
課一次之後REFUND
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞