Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

4打6贏都試過
(有巴打Carry

4打6點贏 之前好似有段片3個gm打6個bronze都係bronze贏

一個GM加鑽石玩雙飛Carry 我用萊因卡車 乜都唔洗做
所以我依家都練緊法拉

你咪繼續吹lor

除非對面冇坦冇補全攻擊英or sniper 仲要6個都係bronze ,如果唔係我肯定你係吹水

咪唔好信 你唔得代表人地都唔得
我之前都講左 自己係銅牌 對面唔通6個GM?

如果係真只有兩個可能

1:對面係弱智
2.對面尻玩

GM落銅牌打要solocarry正常既
你當計分既話
人地2,3隻加埋先有你GM既分

人地做曬實驗起碼4個gm先打得贏6個bronze,1gm 1鑽兩銅可以打6個bronze??咪玩啦,呢個話曬都叫團隊遊戲,我都有同gm玩過,係好勁,但一定未到可以1打6既地步囉唔該

真係無吹
咁佢地一開始就4 vs 6 但我地果2個係中離嘛
推車大家有剩時間 攻防之後我地推得遠d咪贏

又會有個gm拎到個bronze account同你地排咁搞笑 雙飛carry都合理嘅, bronze啲aim咁差又未必sense去出返個靚陣去用人數贏技術
你連我句野既意思都未理解

係啦係啦
柒完就話人曲解你意思

衣家柒既似係你多啲喎 你自己諗清楚你個goodest logic先回覆

係啦係啦
柒完就話人曲解你意思

衣家柒既似係你多啲喎 你自己諗清楚你個goodest logic先回覆

咁又係你講到無敵
3坦,nano死神都唔敢講到無敵啦
輸5和1
輸5和1

同是天涯淪落人
單排打乜撚分丫 打飛機好過啦

d 智障dps 廢就轉啦
奪命女>源氏>法拉 全場得萬幾傷害
on9就咪撚用箂因 防守一開波衝沖出秒死

好啦到我用箂因 死左1個慈悲仲唔退點
仲問我做咩唔攻擊 仲教我箂因唔係剩係舉盾
佢:rein not just def u have to atk
你老母個臭閪
後面法拉入撚左黎都唔知on撚99咁仲走出去

完場
佢:rein not just def u have to atk
我叫佢shut up
佢仲同我講 listen and learn
嘩 慶撚過火屎

係啦係啦
柒完就話人曲解你意思

咁又係你講到無敵
3坦,nano死神都唔敢講到無敵啦

由佢啦
呢d人講野前唔肯去諗下先,冇人笑柒就由自何,一比人講中就只好講一大堆野去補充
咁你當初好心就思考完先好出聲啦,你一開始話破壞平衡冇人會話你架
之後講d野扯撚到去大西洋,都救唔番你一開始個柒point
出新英終於有人秒pick 坦
有咩角無技術都殺到人又唔會俾人屌我廢?

機兵,賓妹
為了讓各位能有時間先熟悉新英雄,歐瑞莎一週後才會在「競技對戰」與大家並肩作戰!
有咩角無技術都殺到人又唔會俾人屌我廢?

露西奧
為了讓各位能有時間先熟悉新英雄,歐瑞莎一週後才會在「競技對戰」與大家並肩作戰!

唉冇得troll
人馬個盾放完可以做其他野 係優點 亦係弱點
萊因地位不變
頭先美ser遇到三排on9,都唔知笑定嬲好
佢地分別一坦一補一dps

一開波打得好好,最尾我仲開大清左場,有隊友讚左幾句
下回合比人snowball,果三排即刻發爛炸,話我76做唔到野
跟住我都唔想嘈,咁同佢swap啦,轉做healer啦
點知果三排已經係到話已經放棄,cant dps blablablabla

跟住完左第3rd,果三排其中一個沖出黎話自己一換dps已經銀傷,問我做過d咩
我話我仲係金傷wo,果下佢已經柒撚左
即係原來係佢一直dps左三rd果個fd已經跌撚左落銅傷

然後另一個玩坦既又話牌唔代表野,都咁高rank啦仲睇呢d野
我就話,屌明明係你個fd話自己銀傷我先回佢

屌你一下子連續柒兩獲,果下佢個dps fd應該想搵窿捐
最後連剩低既單排隊友都出聲叫佢三個收撚爹

講真個心態係咪真係咁撚差,一打和已經即刻tilt到咁樣
抽咗幾十包都冇Orisa嘅嘢

d箱唔係比你果陣已經決定左有咩架咩
實測Orisa枝炮都幾R痕
dva人仔都拉打羸佢
減傷可以硬食dva招大

d箱唔係比你果陣已經決定左有咩架咩

E家先知

合理
人馬個盾放完可以做其他野 係優點 亦係弱點
萊因地位不變

啱啱玩完人馬 主坦應該都係來因
大家通常點放dva招大或者時機?

我通常好似拋個波咁拋出去
但面對面咁拋經常人地跑走哂,炸得一個半個

團戰丟過去破陣
大家通常點放dva招大或者時機?

我通常好似拋個波咁拋出去
但面對面咁拋經常人地跑走哂,炸得一個半個

團戰丟過去破陣

同女坦/盾佬 夾combo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞