Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今個season同上個比
好似就算唔係贏都升好多 輸又跌好少咁

唔好咁

係好撚慢,招大又比ana奶罐收皮
作為一隻sup好撚失敗

完美counter zarya

Counter combo,但比奶罐counter

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾
3.大招移除所有控場效果

你知唔知穿盾有幾撚大影響?
刺客陣即刻無撚敵

唔覺
咁和尚如果跟刺客行側路放粒珠,係咪又無敵左?

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

刺客陣即刻無撚敵

唔覺

和尚慢呀嘛咁
留名
mercy不嬲都charge咁快㗎咩?
定係呢期又buff咗
mercy不嬲都charge咁快㗎咩?
定係呢期又buff咗

之前加大技需求 之後加返治療量 = 加返小小 但冇之前咁快
好似係

It's a pro lucio

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

以團隊黎講一定係 nerf
Dive comp好難再咁有效因爲個個分散唒食唔到個加速
如果睇個人能力亂玩玩到qp咁你可以當係buff既

stanky直接當dps出

DIVE COMP就係要講集火
點會分散

Dive comp出猩猩 genji tracer呢d 以lucio改到得返10m radius 點加速到比佢地
淨係猩猩 genji 跳上高台捉ana係新patch已經出左個範圍啦

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

Dive comp出猩猩 genji tracer呢d 以lucio改到得返10m radius 點加速到比佢地
淨係猩猩 genji 跳上高台捉ana係新patch已經出左個範圍啦

玩過下,十米真係好撚細範圍
以前行行企企就回到大家血,而家睇怕唔係隊友主動行埋黎都冇可能一次回五個

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

你跳之前有加速已經差好多啦

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

以前行行企企就回到大家血,而家睇怕唔係隊友主動行埋黎都冇可能一次回五個

迫人行前線跟大隊

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

迫人行前線跟大隊

buff個人能力,但一發揮個人能力(推人,騷擾),就即刻幫唔到隊友
似乎暴雪係特登整到咁

點會分散

迫人行前線跟大隊

buff個人能力,但一發揮個人能力(推人,騷擾),就即刻幫唔到隊友
似乎暴雪係特登整到咁

Lucio上陣機會太高,睇比賽基本上場場都見到
好撚on9
打努巴尼攻防,有個4排+我同另一單排
我練安娜,另一條單排on9 用dva
一開波我地慢慢推進,佢不停狗沖去點送死 我地5個係曬後面,你沖一次引開d人咪得
係咁無腦沖仲屌我地唔沖,我地76牛仔女坦lucio 冇一個識飛點沖

利申最後贏左

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

刺客陣即刻無撚敵

唔覺

原本PTR改過 穿盾,之後一日唔夠就改返既原因係咩?

和尚跟刺客行側路咁無腦既說話你都講得出,單拖行側路博比人針?珠未放你已經死左
和尚根本無可能flank
改穿盾 一隻tracer 繞後一排彈掃完隻坦無8成血啦至少,出genji tracer 根本唔洗玩
連和尚既最大作用都未知
佢放珠果種壓力係會令你唔敢亂郁
和尚根本無需要走flank路線
連和尚既最大作用都未知
佢放珠果種壓力係會令你唔敢亂郁
和尚根本無需要走flank路線

佢無falloff無散射
企係anchor tank後面十尺係咁射已經可以食住條大路
加上企得後都無所謂, 所以可以睇埋小路嘅flankers
flank乜鳩啊
掛粒珠就叫flank啊
係咁撚無敵就會有人搵lucio同女坦護住隻和尚去放珠啦,話哂放完就無敵wo

rein500血仲要有甲,tracer一排彈先240,比你計到盡都係扣300血左右
對面仲要有補師補撚住,乜撚野冇8成血

明明果陣改左好多人都話影響唔大,你講到改變哂遊戲生態咁款
d數據印象流之餘仲要屌番人無腦

你都係體悟下心靈祥和罷啦
轉左歐服後,唔洗對住唔用坦補既韓仔

心情愉快哂

冇Delay問題?
美服都有死要玩Window hanzo嘅仆街

啱啱都撞到嗰傻仔
又閃光 源氏 hanzo咁轉
仲要打rank撞到
sorry carry不了
我由ana轉女坦打番做2比2都要輸

Pick 源氏攬炒

啱啱都撞到嗰傻仔
又閃光 源氏 hanzo咁轉
仲要打rank撞到
sorry carry不了
我由ana轉女坦打番做2比2都要輸

諗起自己qp頭三位就係genji tracer hanzo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞