Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我遇到d咁既情況 我就索性轉撚埋dps
冇坦由佢囉 唔好撚補囉 攪炒 屌你老母閪

態度正確

即刻轉hanzo

點知你下下爆頭 carry全場
玄學英雄

我會轉死神當試英
不過死神我算係玩得最好
走位出入場都唔易死有輸出
反而玩咩Henzo widow 我廢到仆街

我遇到d咁既情況 我就索性轉撚埋dps
冇坦由佢囉 唔好撚補囉 攪炒 屌你老母閪

態度正確

即刻轉hanzo

點知你下下爆頭 carry全場
玄學英雄

我會轉死神當試英
不過死神我算係玩得最好
走位出入場都唔易死有輸出
反而玩咩Henzo widow 我廢到仆街

orisao招E都幾勁
orisao招E都幾勁

夠捱完CD係咁推戰線, 其實係offensive tank
reinhardt撳實right click
orisa撳實left click

招right click仲無恥

招right click仲無恥

飛緊嗰陣可以決定幾時爆
有巴打玩ps4版嗎
有冇人覺得女坦存Q慢左
orisa招shift用嚟劏豬好正 企定定掃走佢成條血
Rein個盾好似轉左色咁
定係薄左?
定係薄左?

原來唔係錯覺
終於有隻中程坦,打塔不求人
定係薄左?

原來唔係錯覺

有咩?
定係薄左?

原來唔係錯覺

有咩?

個樣有唔同左 WINSTON個罩都係
有巴打玩ps4版嗎

定係薄左?

原來唔係錯覺

有咩?

個樣有唔同左 WINSTON個罩都係

似返個光罩啫
大家最想見到自己隊既dps係咩??

我低端場個個都係76 plx

Sor far見dps既受歡迎/接受程度係

76》死神》法拉》源氏》閃光》sombra

因為76對地對空都得

死神冇第二 始終佢咁多條動畫除左兵仔乜人都冇殺過 法拉 源氏一定多過佢
有巴打玩ps4版嗎

個ser ok?想入手但系驚疾機

死神冇第二 始終佢咁多條動畫除左兵仔乜人都冇殺過 法拉 源氏一定多過佢

利爪有成功執行過任務?

利爪有成功執行過任務?

HANZO同WM 連影都唔見埋 DEL撚左隻英佢啦
隻game係咪唔會捉外掛 之前韓狗多自瞄 宜家打4,5場有1個 仲要台灣人都有份

明顯到都無人捉 次次都係外掛斷連勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞