Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
美服都有死要玩Window hanzo嘅仆街

啱啱都撞到嗰傻仔
又閃光 源氏 hanzo咁轉
仲要打rank撞到
sorry carry不了
我由ana轉女坦打番做2比2都要輸

今日rank冇贏過
6敗一和
有一場2:2 99:99然後臨尾香
唔係Zen招e穿盾喺ptr改完比人屌到仆街
暴雪先改返咩?

啱啱都撞到嗰傻仔
仲要打rank撞到

今日rank冇贏過
6敗一和

6敗就停下啦巴打
我明你嗰心態
輸咁多想追番
之前我都連敗落千六分
跟住幾日都係玩qp攞番手感
等fd先再一齊排rank
而家上番2千幾分極穩定
flank乜鳩啊
掛粒珠就叫flank啊
係咁撚無敵就會有人搵lucio同女坦護住隻和尚去放珠啦,話哂放完就無敵wo

rein500血仲要有甲,tracer一排彈先240,比你計到盡都係扣300血左右
對面仲要有補師補撚住,乜撚野冇8成血

明明果陣改左好多人都話影響唔大,你講到改變哂遊戲生態咁款
d數據印象流之餘仲要屌番人無腦

你都係體悟下心靈祥和罷啦

agger
就出新英啦
係PTR未玩過
今日打Rank應該又好多人用
轉左歐服後,唔洗對住唔用坦補既韓仔

心情愉快哂

冇Delay問題?

我歐服好lag
屌撞到隻小美有病 進攻打德國個圖a點佢見前面有砲台就放牆block鳩自己人

啱啱都撞到嗰傻仔
仲要打rank撞到

今日rank冇贏過
6敗一和

6敗就停下啦巴打
我明你嗰心態
輸咁多想追番
之前我都連敗落千六分
而家上番2千幾分極穩定

上左鑽之後又覺得大師太遠
係rank練hanzo genji俾啲fd屌到眾叛親離
跌左500分

啱啱都撞到嗰傻仔
仲要打rank撞到

今日rank冇贏過
6敗一和

6敗就停下啦巴打
我明你嗰心態
輸咁多想追番
之前我都連敗落千六分
而家上番2千幾分極穩定

上左鑽之後又覺得大師太遠
係rank練hanzo genji俾啲fd屌到眾叛親離
跌左500分

證明你用呢兩隻英仲未carry到 落番去繼續努力
有冇巴打幫我止敗,連輸左9場
1場扣100分
2500分多D跌到1900
有冇巴打可以一齊排 單排好撚痛苦 D韓仔又唔肯222又死都要玩widow 我就黎跌到1400分

我有1900幾分 你想一齊排?
我好鐘意玩法拉,但呢隻英好撞手神,玩得好個時可以殺到對面投曬降,玩得差個時可以成pat屎咁,點先可以穩定d

我命中率keep住ard 60%
1場扣100分

1900幾分 一唔一齊打
我好鐘意玩法拉,但呢隻英好撞手神,玩得好個時可以殺到對面投曬降,玩得差個時可以成pat屎咁,點先可以穩定d

我命中率keep住ard 60%

主要係如果對面有隻勁既76,基本上成場都唔使旨意飛得起,但冇左制空權既法拉我不如玩其他好過
1場扣100分

你打咩位
flank乜鳩啊
掛粒珠就叫flank啊
係咁撚無敵就會有人搵lucio同女坦護住隻和尚去放珠啦,話哂放完就無敵wo

rein500血仲要有甲,tracer一排彈先240,比你計到盡都係扣300血左右
對面仲要有補師補撚住,乜撚野冇8成血

明明果陣改左好多人都話影響唔大,你講到改變哂遊戲生態咁款
d數據印象流之餘仲要屌番人無腦

你都係體悟下心靈祥和罷啦

Tracer繞後偷打,果一秒夠你瞄頭打240-480傷,射完果排彈rein先反應到啦。唔死都肯定殘血。
補師長期補住?
你繞後射完一排彈,前有和尚後有tracer 你敢轉身打?
論無腦就肯撚定係你架啦,影響唔大?係影響唔大既,暴雪又點解改返?用下腦啦
你乜都expect哂最佳情況,有補師長補,rein肯定長期滿血啦
1場扣100分

你打咩位

咩位都打 dps mccree 76
Tank 女坦rein
補ana mercy
1場扣100分

你打咩位

Tank 女坦rein
補ana mercy

TAG?
第一次聽人講flank係3個人
和尚flank,然後女坦lucio護 原來呢種叫flank, goodest logic
我係話和尚無需要flank呀文盲
1場扣100分

你打咩位

Tank 女坦rein
補ana mercy

TAG?

Chung #41398
7點左右先玩到
第一次聽人講flank係3個人
和尚flank,然後女坦lucio護 原來呢種叫flank, goodest logic
我係話和尚無需要flank呀文盲

唔係架
話哂掛粒珠就無敵WO
咁而家肯定好多META陣係和尚做主,為左去掛粒珠啦
無敵都咁少出場率,冇天理啊

有時鳩嗡少陣咪柒少陣囉,TRACER繞後仲打到REIN頭,對面成隊仲要比唔切反應比你打
唔怪得刺客陣無敵啦,都唔駛掛唔掛珠,直頭出隻TRACER已經無敵左
1場扣100分

你打咩位

Tank 女坦rein
補ana mercy

TAG?

Chung #41398
7點左右先玩到

我都係,我玩得ADD你
有無人教我玩hanzo呢個垃圾玄學英雄
有時求其向上一射就爆頭殺人 源猩猩閃光都無我辦法
有時就連d人平移都射唔中
有無人教我玩hanzo呢個垃圾玄學英雄
有時求其向上一射就爆頭殺人 源猩猩閃光都無我辦法
有時就連d人平移都射唔中

用之前誠心祈禱
其實和尚+flanker勁唔係一直都係共識黎咩?
只不過唔係無敵咁解,一黎和尚sup黎講補血量太低
二黎係雙面刃,因為和尚逃走能力實在太低(除非你話次次都開大走,吹你唔漲)

講到最後都係睇技術睇隊友,人地有防範你flanker勁到飛天,六條友捕住你一個做到d乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞