Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
lucio 點玩都覺得係buff

It's a pro lucio

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

以團隊黎講一定係 nerf
Dive comp好難再咁有效因爲個個分散唒食唔到個加速
如果睇個人能力亂玩玩到qp咁你可以當係buff既

stanky直接當dps出

DIVE COMP就係要講集火
點會分散

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

Dive comp出zen+ana仲好啦
我睇完教學片仲係唔明CANCEL果下係點

係唔係就咁換彈果下出拳 出完拳佢再做多次換彈動作

有冇main ganji嘅巴打講吓用開咩combo
我係右制->上面跳落去shift->右制+普攻,好似好唔順咁

右click shirft 普攻
呢招combo係比你殺扣過血既英
所以其實一次右click就夠,唔駛追求打哂200

係唔係shift去人地隻腳到直接v,定係去後面 轉身再v

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

zen慢到成隻龜咁
我睇完教學片仲係唔明CANCEL果下係點

係唔係就咁換彈果下出拳 出完拳佢再做多次換彈動作

有冇main ganji嘅巴打講吓用開咩combo
我係右制->上面跳落去shift->右制+普攻,好似好唔順咁

右click shirft 普攻
呢招combo係比你殺扣過血既英
所以其實一次右click就夠,唔駛追求打哂200

係唔係shift去人地隻腳到直接v,定係去後面 轉身再v

最理想係去人腳底直接v中埋
飛過龍就唯有轉身v

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血
Rank打打下成撚日有人走打少隻
跌到仆街
跌到仆街

呢排個server成撚日出事 試過打打下成隊彈撚哂而家重新入場要揀過英 但係又唔係重新開始過 on99

一定下調返先live

依家呢版幾好玩呀

點會分散

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁
跌到仆街

呢排個server成撚日出事 試過打打下成隊彈撚哂而家重新入場要揀過英 但係又唔係重新開始過 on99

你地係pc定ps4?
我ps4黎 呢排成日都會error starting game
afk已經見慣
跌到仆街

你地係pc定ps4?
我ps4黎 呢排成日都會error starting game
afk已經見慣

Pc都係咁
跌到仆街

你地係pc定ps4?
afk已經見慣

成日有
不過入到場都正常返

點會分散

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁
自己打就2X分咁加 同FD排(比我低RANK)就加得10幾 但輸一場就扣2X

點會分散

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

係好撚慢,招大又比ana奶罐收皮
作為一隻sup好撚失敗

點會分散

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

完美counter zarya

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

Counter combo,但比奶罐counter

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

講真每樣野都會比人counter嫁啦 76招大都會比dva counter

zen慢到成隻龜咁

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾
3.大招移除所有控場效果

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

我覺得2其實合理,唔知點解改完又改返
用dj喺kings row defend場殺左30幾件拎金囉
呢舖buff埋比我當dps用都似

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

你知唔知穿盾有幾撚大影響?
刺客陣即刻無撚敵

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

刺客陣即刻無撚敵

你又好似岩

Zen粒orb回住血

都係慢到成隻龜咁

唔好咁

作為一隻sup好撚失敗

普通技換一招大
比我就咁buff
1.黃波加快回血
2.黑波可穿盾

刺客陣即刻無撚敵

唔覺
咁和尚如果跟刺客行側路放粒珠,係咪又無敵左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞