Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定
esca後個兩場超水準發揮
rjh Miro呢兩件同平時一樣超神發揮

Esca始終都係唔夠穩陣
76同牛仔sayaplayer勁好多
但佢玩tracer又做到野喎
啱啱Meta呢下戰術都好精彩
https://clips.twitch.tv/TallPoisedTortoiseEagleEye

呢下真係估佢哋唔到

meta個陣同戰術都有哂針對性部署
奈何個人能力始終lunatic hai技高一籌
反CUP

成隊食中哂rein招大

我叫左出聲

runaway kaiser 個下都係經典

個下我又係叫左出聲

無得比我覺得
kaiser個個係決勝局
同埋難度高好多 係正面5打6大曬對面全隊
呢場已經比女坦吸曬
啱啱Meta呢下戰術都好精彩
https://clips.twitch.tv/TallPoisedTortoiseEagleEye

呢下真係估佢哋唔到

好正
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定

最尾見佢喊都有d心酸
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定

最尾見佢喊都有d心酸

係咁 四強我隊隊都鍾意
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定

最尾見佢喊都有d心酸

Sayaplayer真係幾勁
不過hollywood俾ryujehong sleep咗兩次
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定

最尾見佢喊都有d心酸

係咁 四強我隊隊都鍾意

Meta啲年紀好似細好多
留名睇又輸ESCA

頭兩場whoru超勁
但之後一逆風就無曬作用
後生仔始終心態唔夠穩定

最尾見佢喊都有d心酸

Sayaplayer真係幾勁
不過hollywood俾ryujehong sleep咗兩次

有似仲要係ana比左大
反CUP

成隊食中哂rein招大

我叫左出聲

runaway kaiser 個下都係經典

個下我又係叫左出聲

無得比我覺得
kaiser個個係決勝局
同埋難度高好多 係正面5打6大曬對面全隊
呢場已經比女坦吸曬

仲要係最後一下
自從玩多左GENJI,就發覺其實開刀要斬到兩三件其實好容易
沖入人群一刀SHIFT再一刀,之後見到其他人再SHIFT埋去重覆
好快就聽到DOUBLE KILL TRIPLE KILL
有時根本連自己都唔係好睇到野,純粹係SHIFT完就轉身斬就殺左件
有冇人可以同我排 而家3100分左右
唔想再solo queue 成鳩日俾人troll
利申:全部位都識打
200fps 推60hz mon 一定好過60fps 推60hz mon, 前提你部機夠勁先得
有冇人可以同我排 而家3100分左右
唔想再solo queue 成鳩日俾人troll
利申:全部位都識打

fkuintheass#4293
啱啱上3000
有無Main豬既巴打分享下 勾到死神小美之後秒唔秒到
我平時打Rank唔係太秒到 但揾fd開自訂就下下都得
補充 個fd得700分

死神得 小美反而難得 唔知點解
利申 2100分

滿血勾唔死
同埋mei比豬勾可以即shift
有無Main豬既巴打分享下 勾到死神小美之後秒唔秒到
我平時打Rank唔係太秒到 但揾fd開自訂就下下都得
補充 個fd得700分

死神得 小美反而難得 唔知點解
利申 2100分

滿血勾唔死
同埋mei比豬勾可以即shift

Mei可以秒喎
中完唔死先shift到
hook都有30dmg加多槍headshot點都過250
唔知點解Mei好似Shift快過中槍

今日場場都一定會有一坦
練角時間

今日場場都一定會有一坦
練角時間

原來而家好似秒唔到,自
我好似未試過shift快過中槍
可能未同高手玩過
近排練緊其他英都冇玩豬
之前main豬玩咗60個鍾
除咗76其他英都冇咩掂過
想趁orisa開放前快啲打rank

今日場場都一定會有一坦
練角時間

原來而家好似秒唔到,自
我好似未試過shift快過中槍
可能未同高手玩過
近排練緊其他英都冇玩豬
之前main豬玩咗60個鍾
除咗76其他英都冇咩掂過

好似係秒唔到
早幾場訓左隻mei比隻豬勾
隻豬中距射一槍,再拉再射,隻美都shift得切

為左防止隊友Pick Orisa黎Troll

我每場都秒鎖左先
利申 QP未用過
開季到而家都係卡住係銀牌
差唔多每朝都會用app睇下自己前一日打成點,D數據好似冇乜問題,roadhog每場個勾平均都有五六成命中,通常殺數都有金/銀,76就接近4成命中
但係個分就係上唔到去,有時一輸就連輸幾場
有時係隊友問題,但係一路都上唔到去應該係我都廢
有冇高分教路點升分

開季到而家都係卡住係銀牌
差唔多每朝都會用app睇下自己前一日打成點,D數據好似冇乜問題,roadhog每場個勾平均都有五六成命中,通常殺數都有金/銀,76就接近4成命中
但係個分就係上唔到去,有時一輸就連輸幾場
有時係隊友問題,但係一路都上唔到去應該係我都廢
有冇高分教路點升分

其實76玩得好,係銀牌場好易carry
所以我建議你都係練下76啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞