Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想練多隻dps唔知揀邊隻好
暫時見得人嘅得76,法拉有fd main
Genji/tracer要好高技巧,感覺tracer順手d,但係低端場見好少人用tracer。想用要苦練
死神同麥卡利好似而家個版本冇咁勁
苦惱

Mccree你準一定勁過76

難講,而家成日要破盾,soldier又有自heal
係喎reaper好似真係少咗好多人玩
見啲人solo玩都係麻麻, 要夾先勁

上次有個隊友話forget reaper is a hero
Genji/tracer要好高技巧,感覺tracer順手d,但係低端場見好少人用tracer。想用要苦練
苦惱

上網睇過篇top500 76 guide話如果你mccree真係好撚準你mccree dps一定高過soldier

上次有個隊友話forget reaper is a hero

點解會咁
上場rank對面reaper夾豬專拉坦嚟打
我600血兩秒無哂

點解會咁
我600血兩秒無哂

叫隊友用女坦保你
苦惱

我覺得低分場76一定好過牛仔

點解會咁
我600血兩秒無哂

叫隊友用女坦保你

惟有係咁
苦惱

我覺得低分場76一定好過牛仔

heal住打pharah
依家真心唔識玩dva
殺數同dps 數據睇落都係金銀(頭先有場qp好似打左成萬傷 )
但自己覺得勁易死,我依家唔敢正面同人對射,好多時都尾唔到刀 求教
苦惱

上網睇過篇top500 76 guide話如果你mccree真係好撚準你mccree dps一定高過soldier

76易上手,但玩落mccree就知爽好多
一下爆頭一下射身殺脆皮,爽過76右鍵再左鍵咁殺好多

點解會咁
我600血兩秒無哂

叫隊友用女坦保你

惟有係咁

不過豬同死神都克女坦 兩坦要互相幫手食傷
依家真心唔識玩dva
殺數同dps 數據睇落都係金銀(頭先有場qp好似打左成萬傷 )
但自己覺得勁易死,我依家唔敢正面同人對射,好多時都尾唔到刀 求教

我平時個玩法係咁,唔知啱唔啱
我夾fd通常負責搞局,唔好當個護盾係rein個盾咁正面頂
有時可以試下側面埋去打,比人圍就飛走,回咗血又返去再打
隊友比人打就幫手開下盾,或者是衝鋒推走對面
總之就係煩膠
依家真心唔識玩dva

我平時個玩法係咁,唔知啱唔啱
我夾fd通常負責搞局,唔好當個護盾係rein個盾咁正面頂
有時可以試下側面埋去打,比人圍就飛走,回咗血又返去再打
隊友比人打就幫手開下盾,或者是衝鋒推走對面
總之就係煩膠

如果打成萬傷但你同你隊友都尾唔到刀嘅話
姐係送能量比對面補

新屎坑三日香

其實冇乜人玩orisa

好難用

坦main orisa
利申有friend一齊玩先打機

ranking main orisa
利申 去緊旅行 未用過

琴日打撚到 對面條友響公頻屌隊友咪撚再用orisa

屌, 隻game有垃圾英嘅話有排都未輪到佢啦
難玩就叫垃圾, 前面仲有兄弟tracer 麥sir sombra同widow
唔識用又用嚟打rank嘅人先係垃圾
玩極都唔識用又用嚟打QP嘅人先係垃圾
唔睇地圖同陣容亂pick嘅人先係垃圾

成日係rank練英
休息左幾日無打rank 今晚再戰

琴晚打左成個鍾,先升一百分

升左一百分仲唔心惜
苦惱

玩mercy啦仆街 打rank最憎d雙排三排鎖兩隻dps
成日玩死main角好悶姐

乜都試下囉, 真係唔識先放棄
我原本都覺得orisa樣柒唔想玩, 係frd係咁叫我玩先發現啱玩
利申自知先天aiming差, 咩game都玩唔到狙

我aiming差都照玩桑巴拉
係咁hack 都好好玩

對兩邊嚟講都係毒瘤

場場都三寶 咁其他玩家會好無奈

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩
苦惱

秒鎖DPS都算,佢地玩得廢叫佢地換英就屌你
之後不爽就拎3寶出來
成日玩死main角好悶姐

我原本都覺得orisa樣柒唔想玩, 係frd係咁叫我玩先發現啱玩

係咁hack 都好好玩

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確
苦惱

76易上手,但玩落mccree就知爽好多
一下爆頭一下射身殺脆皮,爽過76右鍵再左鍵咁殺好多

mccree射擊手感真心正,半藏排第二
休息左幾日無打rank 今晚再戰

琴晚打左成個鍾,先升一百分

升左一百分仲唔心惜

平均一場先升廿五分

其實冇乜人玩orisa

好難用

坦main orisa
利申有friend一齊玩先打機

ranking main orisa
利申 去緊旅行 未用過

琴日打撚到 對面條友響公頻屌隊友咪撚再用orisa

屌, 隻game有垃圾英嘅話有排都未輪到佢啦
難玩就叫垃圾, 前面仲有兄弟tracer 麥sir sombra同widow
唔識用又用嚟打rank嘅人先係垃圾
玩極都唔識用又用嚟打QP嘅人先係垃圾
唔睇地圖同陣容亂pick嘅人先係垃圾

成日係rank練英

屌你咩
苦惱

又唔使咁大反應
我地每個位置都至少識玩一隻,唔係淨係玩dps
同埋我地幾乎每次都係等人揀咗再補位
純粹係有fd識玩我就廢事玩同一隻,等個pool深d多d英揀

係咁hack 都好好玩

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真
隊友troll就鬥troll
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞