Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想練多隻dps唔知揀邊隻好
暫時見得人嘅得76,法拉有fd main
Genji/tracer要好高技巧,感覺tracer順手d,但係低端場見好少人用tracer。想用要苦練
死神同麥卡利好似而家個版本冇咁勁
苦惱

玩mercy啦仆街 打rank最憎d雙排三排鎖兩隻dps

又唔使咁大反應
我地每個位置都至少識玩一隻,唔係淨係玩dps
同埋我地幾乎每次都係等人揀咗再補位
純粹係有fd識玩我就廢事玩同一隻,等個pool深d多d英揀

我反而見打rank好多人搶女坦用
但係明明又唔係玩開

我aiming差都照玩桑巴拉
係咁hack 都好好玩

對兩邊嚟講都係毒瘤

場場都三寶 咁其他玩家會好無奈

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真
隊友troll就鬥troll

試過troll到贏左
唔想再同d 韓仔排 一來唔知講乜 二來係咁玩三寶 好辛苦呀

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

應該分個台服出黎啦

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

應該分個台服出黎啦

今日都係?

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

最緊要係咪本身main呢2隻先

對兩邊嚟講都係毒瘤

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:
only a shimada can control the dragons
who, are, you

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

最緊要係咪本身main呢2隻先

隻源氏ok 半藏就不了

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:
only a shimada can control the dragons

Only shimadas can conquer the wall

咁咪一齊玩野囉
出曬d玩野角 鬥玩

態度正確

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:

Only shimadas can conquer the wall

有乜比雙排搶DPS更灰

就係試過遇到3排秒鎖源氐半藏Tracer
3排都唔識補位 簡直弱智

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:

有乜比雙排搶DPS更灰

3排全鎖呢三隻 擺明troll緊

隊友認真就一齊認真

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:

有乜比雙排搶DPS更灰

I know that feel

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:

有乜比雙排搶DPS更灰

即刻轉sombra

試過troll到贏左

可能對面唔識應對

雙排一入黎源氏半藏
屌三聲

咁講:

有乜比雙排搶DPS更灰

之前仲有巴打叫試下打
我心諗做得出咁樣唔慌係想贏囉
Qp練英都唔得 對隻英有興趣 玩耐d又唔得
唔怪得香港學生淨係得琴棋書畫無晒其他興趣

練英真係無問題呢
無進展都係咁堅持"練"嘅話, 只可以話佢地真係好愛嗰隻英
有時未必要放棄, 換下馬遲啲再玩返反而可能會頓悟
我自己對某幾隻英嘅興趣都純粹因為玩得比較好 畢竟係一隻競技game

呢個世界唔係個個都咁叻打機嘅
有啲都係純粹想開心下 係QP玩下自己鍾意嘅英有咩所謂
Qp練英都唔得 對隻英有興趣 玩耐d又唔得
唔怪得香港學生淨係得琴棋書畫無晒其他興趣

練英真係無問題呢
無進展都係咁堅持"練"嘅話, 只可以話佢地真係好愛嗰隻英
有時未必要放棄, 換下馬遲啲再玩返反而可能會頓悟
我自己對某幾隻英嘅興趣都純粹因為玩得比較好 畢竟係一隻競技game

呢個世界唔係個個都咁叻打機嘅
有啲都係純粹想開心下 係QP玩下自己鍾意嘅英有咩所謂

我就係打機廢嗰啲 , 有隻英玩得勁真係好有成功感
QP算啦, 我雖然理解唔到係咁死有咩好玩 不過都由佢啦, 贏輸無乜所謂
講起開心打機, 諗起之前睇一個無gaming pc, 無打開機, 跟風買ow嘅fd喺i-one打
佢用mccree開Q: It's hi... bang bang bang
講起開心打機, 諗起之前睇一個無gaming pc, 無打開機, 跟風買ow嘅fd喺i-one打
佢用mccree開Q: It's hi... bang bang bang

打機求開心姐 大定一齊笑下
次次排到韓國top500場就玩半掛機lucio,係後排食花生
依家韓仔求我玩main都唔撚理佢

感動

搞嘜九手機up圖會掉轉左架

收皮啦 收皮啦
次次排到韓國top500場就玩半掛機lucio,係後排食花生

點解會排到

點解會排到

有幾出奇 金銀銅咁多人都可以炒埋一碟啦

點解會排到

通常排到韓仔場都係得我一個GM,其他11個都係top500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞