Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌幾時先肯nerf辛梅塔
想轉職巴西拳王 有咩需要注意

識開加速 識爬牆 識用拳

跳出黎霸左ana招大

不要停 嗨翻天

我試過一round食左兩次
隻ana又係韓國人
我真係佢係特登定點

qp定rank先?
qp就同佢鬥troll啦

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照
冇補就大家一齊玩輸出 正
我路西歐見到班撚屌dps 咁撚廢
0%-99%即刻轉隻炸彈鼠 點知carry到99%-99%
最後緊係輸啦 但班垃圾死都唔轉 攪炒囉

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
死神&猩猩繞後,辛梅塔旁邊插入
垃圾銀牌仔未夠準 仲要係咁比人騷擾
對面又多盾多血
係咪冇得打

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

遇到煩膠Genji必出Symmetra
撚狗咁撚 仲有撚Mercy都好正
屌你老母打qp場場都有人出奪命女
嬲嬲地玩驚支troll game

根本qp個個都係抱住贏輸無所謂既心態去玩
你就算企定定afk我相信都應該冇乜人屌

QP都咁認真

QP都咁認真

qp 同遊樂場贏輸有咩所謂
又唔計分

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

Ryujin no urgh...

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

用女坦同佢打近戰

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

用女坦同佢打近戰

女坦冇返咁上下能量都好難殺印度妹

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

用女坦同佢打近戰

女坦冇返咁上下能量都好難殺印度妹

係架
無4/50都難殺
有冇人宜家玩?QP 輕鬆玩吹下水
Kennethtkm#3651
有冇人宜家玩?QP 輕鬆玩吹下水
Kennethtkm#3651

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

Ryujin no urgh...

sym唔難counter, 難在隊友肯唔肯轉counter
猩猩/phar秒爆sentries, flanker揾teleporter/shield gen

但有時(講緊係diamond場),都仲係有人唔識/唔轉英counter,搞到有個錯覺sym勁到飛天無敵咁

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

我都係銀牌
基本上死神辛梅塔繞後 2下收佢皮
成日有傻仔死神繞後 唔夠2秒就比我屌到Shift走
反而係猩猩煩d

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

我都係銀牌
反而係猩猩煩d

金牌場都已經識集火秒死兜後flanker

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

今日幾次比對面玩死
對面又多盾多血
係咪冇得打

我都係銀牌
反而係猩猩煩d

金牌場都已經識集火秒死兜後flanker

死神腳步聲勁大
唔明點解夠膽Flank
傳送緊果時已經打殘佢傳送完就Shift走 笑死
辛梅塔仲正 隔住二三十米就放盾走過黎想吸
未吸到都變左炮灰
最怕係同隊出安娜慈悲
玩法拉基本上長期無人回
慈悲就話我飛得太高
安娜就話瞄唔到天空

如果對面出炮塔
拆唔到對面炮塔就話Noob Pharah, Pharah sucks

Qp出window有咩問題

成場覺得打少個咁
d人成日都秒鎖widow hanzo 兩隻 有咩咁好玩姐,又唔係準wo

qp都唔比練英仲點玩
最怕係同隊出安娜慈悲
玩法拉基本上長期無人回
慈悲就話我飛得太高
安娜就話瞄唔到天空

如果對面出炮塔
拆唔到對面炮塔就話Noob Pharah, Pharah sucks

我覺得呢個雙補陣ok喎
我做ana就唔會理法拉
因為我expect雙飛
我就專心補地面

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

sym打genji除非隻源傻仔自己入黎送或者趁亂偷唔係我諗唔到點解源會輸

佢真正剋源係個護盾 不過可以養到你出護盾我諗就算你唔出sym果場都會贏

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

sym打genji除非隻源傻仔自己入黎送或者趁亂偷唔係我諗唔到點解源會輸

佢真正剋源係個護盾 不過可以養到你出護盾我諗就算你唔出sym果場都會贏

哨塔先剋源喎
標準版 街鋪有無得買??
好似大多數得啟元版
同埋街鋪有無得平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞