Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
依個時間打placement 5場有4場韓服
咩事
點解啲韓仔咁鍾意troll
人地唔肯讓輸出位就亂玩
小器過女人

鬥troll

我...我唔得啦

3480落到2900 韓仔

一去韓ser我即刻轉美伏
好心100lv先準打分啦
以為係分身相信佢 點知真係新手

500lv都可以玩到成個新手咁啦

800LV都可以係銅牌

lv真係冇意義
有d打開cs嘅玩ow就算啱啱玩都可以好勁

大把銀框銀牌比我㩒住砌過啦

不過有啲真係好撚勁㩒住我黎砌斷我連勝

叫我

最怕啲人帶低分排
睇calvin打多拉多竟然6比6之後仲會2邊比多1分鐘打
唔係打和
唔係打和

一邊有時間剩就會加
唔係打和

一邊有時間剩就會加

係2邊都已經一早ot
唔係打和

一邊有時間剩就會加

係2邊都已經一早ot

試過9比10 輸
https://playoverwatch.com/zh-tw/blog/20653216
有一隊香港喎

google都搵唔到隊嘢
屌你老母
placement 7-1-2 1700rank
屌你老母

好快升上去
屌你老母

好快升上去

嬲嬲地
唔撚打住
屌你老母

好快升上去

嬲嬲地
唔撚打住

打下遊樂場囉
屌你老母

好快升上去

嬲嬲地
唔撚打住

打下遊樂場囉

我仲有個ac未打placement啊
Ps4唔比用Orissa?

唔係rank唔得咋嘛?

唔係rank唔得咋
打場qp對面銀框諗住輸硬玩麥卡利練下槍法
又贏到wo
屌你老母

遲啲carry你上囉
係咪你場場都食花生 咩牌都拎唔到先咁呀?
屌你老母

遲啲carry你上囉

其實我發覺佢係會計埋你qp嘅分落去
我玩fd隻ac 8lv上25lv,qp場場都認真打
Placement 六贏三輸一和
hea住打但唔係troll
出黎26定27
Shadder rank 遇到 clavin 好好睇
屌你老母

遲啲carry你上囉

出黎26定27

新ac以前無打過rank當上季2500咁計

唔係rank唔得咋嘛?

點解唔比用
屌你老母

遲啲carry你上囉

出黎26定27

新ac以前無打過rank當上季2500咁計

反正依加先開季冇耐
理得出幾多分,要上去既實會上到
同埋你拎比實力低既分,咪仲易連嬴上去

唔係rank唔得咋嘛?

點解唔比用

好似話太op
要過一個禮拜先開比rank用
屌你老母

遲啲carry你上囉

出黎26定27

絕對唔係被CARRY先嬴到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞