Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
笑左
頭先mccree開大,隻winston打起左我
等我可以過左來因盾殺4個

隻猩猩係咪台灣streamer
岩岩睇緊佢台
笑左

岩岩睇緊佢台

https://clips.twitch.tv/SteamySmoggyPelicanSoonerLater
猩猩視角
笑左

岩岩睇緊佢台

https://clips.twitch.tv/SteamySmoggyPelicanSoonerLater
猩猩視角

笑左

岩岩睇緊佢台

猩猩視角

就係左先生呀
最慘跟住hl又有bug
果埸hl只係隻lucio行行企企
跟住自己完埸個HL都睇唔到

已經第3場係咁 到底想點?

美伏 幫到你

係咪開game前揀美洲就得

輸唔係問題
但輸在冇一場正常肯夾下陣 再唔係就冇啦啦鬧人noob chinese
就黎打到喊

係 屌返佢noob

屌都冇用 佢地面皮成呎厚 都係冇人會轉坦補

唔明點解以家仲有人玩台服 明明轉美服都係同一個account 入到去所以野都一樣又唔洗重新玩過 ping又唔係差太遠
之前玩過台服見到d韓狗就唔撚開胃 永遠唔同人溝通 佢地想點就點 玩美服清一色講英文溝通問題少左好多

感動

感動

搞嘜九手機up圖會掉轉左架
有無電腦玩家一齊排rank 啱啱好2000分卡住左

Goldmama#3332
加我
安娜我對你唔住

玩死神佢開大俾我,我冇大之餘對面全部走佬我追唔到一個頭都收唔到
安娜我對你唔住

玩死神佢開大俾我,我冇大之餘對面全部走佬我追唔到一個頭都收唔到

咁係隻ana無腦 唔係你問題
休息左幾日無打rank 今晚再戰
休息左幾日無打rank 今晚再戰

琴晚打左成個鍾,先升一百分
安娜我對你唔住

咁係隻ana無腦 唔係你問題

有時ana情況緊急/ 錯判都無計

感動

搞嘜九手機up圖會掉轉左架

頭500
呢排2900去到2500來回 唔小係韓仔造成
認真 點解比韓仔troll 唔去美伏玩下
唔望升上3500,只求唔好跌返落二字頭
認真 點解比韓仔troll 唔去美伏玩下

琴晚去左 都有韓仔 不過好啲
點解orisa隻垃圾仲有人秒鎖

新屎坑三日香

新屎坑三日香

其實冇乜人玩orisa

新屎坑三日香

其實冇乜人玩orisa

好難用

新屎坑三日香

其實冇乜人玩orisa

好難用

坦main orisa
利申有friend一齊玩先打機

新屎坑三日香

其實冇乜人玩orisa

好難用

坦main orisa
利申有friend一齊玩先打機

ranking main orisa
利申 去緊旅行 未用過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞