Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
爬左咁多頁文 好高興師父攞到咁多attention
雖然出zen有時會被韓仔嫌
但當你大開得靚救全家個陣佢地就會收聲

利申:main zen

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

就係講緊加強番少少會唔會多d出到場

如果佢粒珠會令嗰條友變咗lucio, 幫周圍嘅人以再慢啲嘅速度回血, 應該就差唔多夠皮

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
佢都係會不斷叫I need healing
我:
屌 到底低ranking啲人既英雄池係咪得輸出果2排 單補點夠補呀屌 玩補到底點升rank

佢地心態係
我玩輸出殺得多人過你 所以我唔會玩補

事實係個個都唔多殺到
有冇巴打一齊玩
屌 到底低ranking啲人既英雄池係咪得輸出果2排 單補點夠補呀屌 玩補到底點升rank

佢地心態係

事實係個個都唔多殺到

佢地心態係
我會攞potg
apply cold water to burned area
https://youtu.be/_RAUprdVeRU

用慈悲上4000分
轉玩mass effect
專業補師退出下先

佢地心態係

事實係個個都唔多殺到

佢地心態係
我會攞potg

有時玩補都上到potg
班撚屌即刻熄咪
轉玩mass effect
專業補師退出下先

Will miss you

佢地心態係

事實係個個都唔多殺到

佢地心態係
我會攞potg

有時玩補都上到potg
班撚屌即刻熄咪

比你拎到POTG又點
贏唔到乜都假
我遇到d咁既情況 我就索性轉撚埋dps
冇坦由佢囉 唔好撚補囉 攪炒 屌你老母閪

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
我:

佢招大又要慢 專心補血少d打人既話分分鐘一個點都用唔到一次

態度正確

態度正確

如果mercy招大改做用招大儲得快啲但每次淨係可以res一個 可以儲名額 點睇

每round都有排打

咁儲得快少少咁多呢

其實討論黎無乜意思 暴雪都唔會跟黎改

Ana:冇我個女,你仲有得上場咩

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
我:

咁佢又唔洗太分心補血既掛粒珠姐
掛黑珠打人先係正職

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
我:

和尚招大算快啦

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
我:

咁佢又唔洗太分心補血既掛粒珠姐
掛黑珠打人先係正職

Dps係正職 補血係業餘興趣

假設大師可以補兩條友血
會唔會勁過頭?

回血回得廢係大師嘅特色

屌你

唔爭氣笑左

就算掛球俾隻盾
我:

和尚招大算快啦

我都覺得算快

態度正確

即刻轉hanzo

態度正確

即刻轉hanzo

點知你下下爆頭 carry全場
玄學英雄

佢地心態係

事實係個個都唔多殺到

冇嫁,所以你應該轉埋輸出
6神
諗起都扯扯地

態度正確

即刻轉hanzo

點知你下下爆頭 carry全場
玄學英雄

我會轉死神當試英
不過死神我算係玩得最好
走位出入場都唔易死有輸出
反而玩咩Henzo widow 我廢到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞