Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Fps高低係咪真係好影響aiming?
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

得60幾真係屎都射唔到
明明之前有百幾,呢排開game得番六十幾完全唔知做乜9

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60
有無人最近無論QP/RK 一多排就會連去韓服到... 無論下午定深夜都會
以前雖然都會 但至少會勁夜排好耐都無人先去連左去韓服到
唔識同班韓仔溝通 英文又唔打/講 一味打[][][][][][][]

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

有冇較低d畫質,我差唔多全部最低
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

睇安娜神表演

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

睇安娜神表演

Ryujehong
對面Meta都有料到

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

見到上面話得60幾屎都射唔到

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我都係60

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150
試下調低render scale去75%/50%,應該有幫助

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150
試下調低render scale去75%/50%,應該有幫助

除左fps都要睇番你個mon幾多hz
60hz mon既話有80fps打後應該冇分別
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

睇安娜神表演

Ryujehong
對面Meta都有料到

等睇APEX最burden dps ESCA

得60幾真係屎都射唔到

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

係完全無分別
所以一定要鎖mon rate,慳返啲資源較高啲畫質,睇得清楚啲

一直都得60

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

我本身都係60左右 然後較低哂畫質上咗140以上左右
好似真係準好多
啲人好似郁慢咗影瞄好多

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

我本身都係60左右 然後較低哂畫質上咗140以上左右
好似真係準好多
啲人好似郁慢咗易瞄好多
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

睇安娜神表演

Ryujehong
對面Meta都有料到

rjh私人保鏢黎
坐等今晚比賽
Lunatic Hai

睇安娜神表演

Ryujehong
對面Meta都有料到

睇耐左好似esca講得上勁既應該得小美
其他都

較低左啦 都係60
垃圾notebook黎

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

係完全無分別
所以一定要鎖mon rate,慳返啲資源較高啲畫質,睇得清楚啲

我上網睇話係有分別
https://www.ptt.cc/bbs/OverWatch/M.1487692046.A.8CC.html

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

係完全無分別

我上網睇話係有分別
https://www.ptt.cc/bbs/OverWatch/M.1487692046.A.8CC.html

另外高畫質唔一定就清楚,可以睇下呢條link
https://www.ptt.cc/bbs/OverWatch/M.1465718866.A.42A.html
高畫質反而多雜物 仲有d草會遮住視線

原來依家60都叫低

下你幾多

我平時係大約150

係完全無分別

我上網睇話係有分別

另外高畫質唔一定就清楚,可以睇下呢條link
https://www.ptt.cc/bbs/OverWatch/M.1465718866.A.42A.html
高畫質反而多雜物 仲有d草會遮住視線

呢樣野改番好耐
雖然仲有一少部份有,但都係唔太緊要既位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞