Overwatch 鬥陣特攻討論區#7 Orisa登場

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
六成76都用緊aimbot 暴雪好波
屌幾時先肯nerf辛梅塔

其實唔難打
用女坦或者猩猩同佢鬥照

遇到煩膠Genji必出Symmetra
撚狗咁撚 仲有撚Mercy都好正

Ryujin no urgh...

面對genji要用炮塔佬

有冇咁誇呀
我覺得隻GAME 簡 回血英 全部獎 EXP BOOST啦

BOOST 十幾20%都好

同條女 玩親 都係 缺坦補(我都佢玩最後)

坦都叫有人玩下

補師類 真係 有D作業性質

街人 較小主動補 E D位
ana冇得3槍一件了

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

大批鎖死1個位76出現 你咪繼續俾人屈
其實orisa真係幾ok
盾cd都幾快,仲可以射上天等個盾跌落黎又少左4秒cd人地得6秒爆,再射落地

射上天係咩玩法

射上天就有1個盾用緊,一個就跌落嚟,一個cd 緊
3個盾2700 fatfat

可以同時開兩個盾咩?

可以

邊得呀

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

有冇咁誇 感覺3000左右既場根本冇人識玩76....

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

樓豬唔夠人打就話人外掛
其實而家啲人係咪唔知呢隻game嘅角色係互相counter
出3隻輸出俾對面猩猩電到hihi都唔肯轉
見住對面3坦又偏要出隻猩猩對撼
做乜今晚打新qp都係韓仔場,係九成韓仔
我覺得隻GAME 簡 回血英 全部獎 EXP BOOST啦

BOOST 十幾20%都好

同條女 玩親 都係 缺坦補(我都佢玩最後)

坦都叫有人玩下

補師類 真係 有D作業性質

街人 較小主動補 E D位

玩補升得慢 冇人權
單排更加冇人肯玩
好憎同韓仔打Rank 唔交流 輸少少就放棄
有啲知你唔係韓仔就雷鳩你

唔出奇 佢地一有咩事就怪外國人先

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

樓豬唔夠人打就話人外掛

唔係喎我每日都起碼排到一個
白金嗰陣,貼鳩住嘅有見過
圍住對手狂fik嘅又有見過
0秒180轉身鎖死又見過
可能係我廢呱

韓仔好肯交流wor,不過只限韓文
不過佢地算成日開咪報位集火啦

呢排佢地好似一見中文id就即刻troll咁

有冇咁誇呀

亞服白金場 夠哂屈

我就唔撚覺啦

樓豬唔夠人打就話人外掛

唔係喎我每日都起碼排到一個
白金嗰陣,貼鳩住嘅有見過
圍住對手狂fik嘅又有見過
0秒180轉身鎖死又見過
可能係我廢呱

講完佢地唔信都無計 事實係呢兩星期真係外掛多左幾倍
機械瞄同真人勁瞄根本兩回事黎
真人點都有偏差唔會瞄個模組[同一個位]

大佬現家亞洲server 剰係講韓文咁叫佢地自己一個ser囉
咪話中文 我一打英文就開troll 咁打乜撚
2900輸到2600 無乜心機打

大佬現家亞洲server 剰係講韓文咁叫佢地自己一個ser囉

韓仔真係特別on9
以為全世界講韓文

搵人一齊排先打啦
盾cd都幾快,仲可以射上天等個盾跌落黎又少左4秒cd人地得6秒爆,再射落地

射上天係咩玩法

可以同時開兩個盾咩?

可以

好似試過會cancell?

射上天係咩玩法

可以同時開兩個盾咩?

可以

好似試過會cancell?

落地嗰下先cancel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞