Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

我都有講圭圭好煩 搞到我又喊又笑甘一秒轉換😭

我都有講 上一秒喊緊 下一秒又比佢搞到笑左

我有喺度“咦” “欸~~~”咁樣 因為佢過度自信真係好鬼好笑
我聽到嘅話佢好煩呢 係我聽到會覺得好confuse佢究竟係貶緊圭定係出於疼愛嗰種
算啦 都已經唔知道我後面係點樣諗
反正香港妹最大嘅特色就係串返佢轉頭 其實我覺得我哋啲互動好正

都係嘅
圭:傻不傻?
ELF:傻 (大叫)
圭:哈哈傻子
你坐邊?因為我後面都有人間唔中講好煩 但唔似係開玩笑

可能係講緊啲保安?

我都有諗過, 真係分唔清

坐Block C 隔離有兩個媽媽飯
一直喺度話佢好煩 但聽得出係溺愛個種
一邊嫌佢煩一邊無佢乎覺得佢好可愛
聽到我好想搭嗲但係我唔夠膽

我都有講圭圭好煩 搞到我又喊又笑甘一秒轉換😭

我都有講 上一秒喊緊 下一秒又比佢搞到笑左

我有喺度“咦” “欸~~~”咁樣 因為佢過度自信真係好鬼好笑
我聽到嘅話佢好煩呢 係我聽到會覺得好confuse佢究竟係貶緊圭定係出於疼愛嗰種
算啦 都已經唔知道我後面係點樣諗
反正香港妹最大嘅特色就係串返佢轉頭 其實我覺得我哋啲互動好正

都係嘅
圭:傻不傻?
ELF:傻 (大叫)
圭:哈哈傻子
你坐邊?因為我後面都有人間唔中講好煩 但唔似係開玩笑

可能係講緊啲保安?

我都有諗過, 真係分唔清

坐Block C 隔離有兩個媽媽飯
一直喺度話佢好煩 但聽得出係溺愛個種
一邊嫌佢煩一邊無佢乎覺得佢好可愛
聽到我好想搭嗲但係我唔夠膽

溺愛個種係聽到都會上加把口 因為圭真係好得意
相愛相殺
唔知幾耐先會過到演唱會後遺症

好掛佢

睇新西遊記
睇赫海 特澈
親測有dd效

好掛佢

前線傳來捷報!!成功啦!!!
由好危險好細嘅差距 凌晨開始拉開
超前返啊

團結就是力量

前線傳來捷報!!成功啦!!!
由好危險好細嘅差距 凌晨開始拉開
超前返啊

團結就是力量

辛苦哂各位
http://popcrush.com/super-junior-vs-tvxq-march-madness-2017-best-boy-band-final-round/

POPCRUSH FINAL ROUND!!

大家再加油!!!

快投,不停趺緊
http://popcrush.com/super-junior-vs-tvxq-march-madness-2017-best-boy-band-final-round/

POPCRUSH FINAL ROUND!!

大家再加油!!!

快投,不停趺緊

睇新西遊記
睇赫海 特澈
親測有dd效

已經睇哂新西 人探 weekly idol radio star 強心臟 ss6 ktr
差voice 兩集睇完
http://www.sbs.com.au/popasia/blog/2017/03/17/poll-who-your-favourite-k-pop-leader-all-time
又嚟一個!! best leader!!

癡線架 差咁遠既呢個
http://www.sbs.com.au/popasia/blog/2017/03/17/poll-who-your-favourite-k-pop-leader-all-time
又嚟一個!! best leader!!

癡線架 差咁遠既呢個

可能係冇人發現
多手入咗黎 我想講 我真係好掛住曹圭賢呀
因為係本命 我個人一停落黎就忍唔住好想喊好掛住佢 我從來未試過廢人症嚴重到咁 係連聽佢嘅歌睇佢嘅相我都唔敢呀
好掛住佢呀
因為係本命 我個人一停落黎就忍唔住好想喊好掛住佢 我從來未試過廢人症嚴重到咁 係連聽佢嘅歌睇佢嘅相我都唔敢呀
好掛住佢呀

我都係 無諗過自己完演唱會會咁 重複咁睇完佢啲片同消息又想喊
好掛住佢呀

我都係 無諗過自己完演唱會會咁 重複咁睇完佢啲片同消息又想喊

我唔夠膽睇 我驚一睇咗就返唔到轉頭
好掛住佢呀

一諗起佢話有一段時間會見唔到佢
大家要健康 食多d美食 陪多d堅企人就
好掛住佢呀

大家要健康 食多d美食 陪多d企人就
好掛住佢呀

就會覺得佢真係當我地屋企人咁關心 雖然係自己ff得太多 但我都係好掛住佢
好掛住佢呀

就會覺得佢真係當我地屋企人咁關心 雖然係自己ff得太多 但我都係好掛住佢

我都係未試過廢人症咁嚴重
好掛住佢呀

見返啲片 諗起佢 個心就好似穿咗個窿咁
好掛住佢呀

見返啲片 諗起佢 個心就好似穿咗個窿咁

一諗起佢個心就好唔舒服 好想見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞