Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
26日下午6點金希澈與Starnews記者進行了電話連接 說明了現在的狀況
“現在是認識的哥哥錄制中間的休息時間” “相對許多得知我交通事故消息十分擔心的各位我真的沒有受傷沒關系的。”“各位粉絲給了我那麼多的關心真的十分感謝”
金希澈說 “事故當時經紀人駕駛的非常好,大家也都系著安全帶所以沒有受傷,所以事故之后就馬上去了認識的哥哥錄制現場”
“在認識的哥哥錄制現場姜虎東哥還有其他成員哥哥們還有制作組SM的工作人員們都非常擔心 讓我去醫院看看” “我真的沒有受傷,我因為對認識的哥哥的責任感既然是計劃好的錄制現在就正在很享受的拍攝中”
“已經跟父母親傳達了說自己沒關系。想再一次對我的各位粉絲說,我真的沒有問題的真的不用擔心我。”
“雖然是以防萬一以后會在醫院進行檢查,但我現在的狀態正如之前所說沒有負傷 沒有關系的”
Cr 希藝凝

26日下午6點金希澈與Starnews記者進行了電話連接 說明了現在的狀況
“現在是認識的哥哥錄制中間的休息時間” “相對許多得知我交通事故消息十分擔心的各位我真的沒有受傷沒關系的。”“各位粉絲給了我那麼多的關心真的十分感謝”
金希澈說 “事故當時經紀人駕駛的非常好,大家也都系著安全帶所以沒有受傷,所以事故之后就馬上去了認識的哥哥錄制現場”
“在認識的哥哥錄制現場姜虎東哥還有其他成員哥哥們還有制作組SM的工作人員們都非常擔心 讓我去醫院看看” “我真的沒有受傷,我因為對認識的哥哥的責任感既然是計劃好的錄制現在就正在很享受的拍攝中”
“已經跟父母親傳達了說自己沒關系。想再一次對我的各位粉絲說,我真的沒有問題的真的不用擔心我。”
“雖然是以防萬一以后會在醫院進行檢查,但我現在的狀態正如之前所說沒有負傷 沒有關系的”
Cr 希藝凝

佢真係好有責任心
車禍都仲趕去錄影 又係咁交代自己情況
真係好彩無事
Cr 希藝凝

佢真係好有責任心
真係好彩無事

好彩冇事
Cr 希藝凝

佢真係好有責任心
真係好彩無事

好彩冇事

最緊要冇事

去唔到

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

想去睇今年ss7

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

Sj feat elf 話可幫手忙買 有興趣可以搵佢地

赫宰去個間係梨泰院
睇黎去韓國要食下

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

諗緊好唔好改機票
但係我真係冇錢

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

想去睇今年ss7

我都

赫宰去個間係梨泰院
睇黎去韓國要食下

去食先

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

諗緊好唔好改機票
但係我真係冇錢

我改唔到一改要改好多野
乖乖地等佢返

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

諗緊好唔好改機票
但係我真係冇錢

我改唔到一改要改好多野
乖乖地等佢返

當儲錢算

去唔到

好想去
但我唔識韓文唔識買飛

好難搶飛...認真

諗緊好唔好改機票
但係我真係冇錢

我改唔到一改要改好多野
乖乖地等佢返

當儲錢算

儲俾大隊回歸

笨蛋 仲著長袖熱到爆炸
游水都著衫 但佢係咪唔識游
我都唔識 好啱啊

「個人活動卻停滯不前」
次次見到佢咁講就好傷心

笨蛋 仲著長袖熱到爆炸
我都唔識 好啱啊

佢Po得2次twitter就話暴風更新 短期唔玩
咁金鍾云個d叫咩

「個人活動卻停滯不前」
次次見到佢咁講就好傷心

今日先睇番佢同強爸既沒有經理人的旅行
佢個期係出請開門 見到佢又攰又無聲出無哂自信咁真係好心痛
另外強爸真係好好

笨蛋 仲著長袖熱到爆炸
我都唔識 好啱啊

佢Po得2次twitter就話暴風更新 短期唔玩
咁金鍾云個d叫咩

宇宙級暴風更新

「個人活動卻停滯不前」
次次見到佢咁講就好傷心

今日先睇番佢同強爸既沒有經理人的旅行
佢個期係出請開門 見到佢又攰又無聲出無哂自信咁真係好心痛
另外強爸真係好好

心痛
好掛住強爸
今日條仆街字母女拎唔到一位表示心涼
有人話字母女比人黑 哈 你都要感受下呢啲滋味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞