Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

如果係真 識跳十字步同campfire當唔當dancer

唔係大隊

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

唔係大隊

我一直以為d dancer係練習生嚟

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

唔係大隊

真?組隊去澳門

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

唔係大隊

真?組隊去澳門

我都有見到 但感覺有啲流
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月

預咗

早入早出!俾多左個月我做心理準備

好想知佢幾時入啊

弱弱一問

Super Junior成員圭賢2017年將入伍,但曾因車禍受傷,最終被判定為4級社會公益兵役。

據悉,圭賢接受韓國兵務廳體檢時被判定為4級社會公益兵役。

第四級公益兵係唔係服一年炸?
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月

預咗

好想知佢幾時入啊

弱弱一問

Super Junior成員圭賢2017年將入伍,但曾因車禍受傷,最終被判定為4級社會公益兵役。

據悉,圭賢接受韓國兵務廳體檢時被判定為4級社會公益兵役。

第四級公益兵係唔係服一年炸?

好似都唔係一年

明秀
提到強爸

明秀
提到強爸

我都見到 正想copy嚟

肥敏好可愛

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

唔係大隊

佢地公司無理由唔係用韓國dancers架喎

肥敏好可愛

把聲好軟~

肥敏好可愛

把聲好軟~

癡線 佢堆人仲係ig 係咁sungminout 屌
個user name 叫suju only 9
Diu 真係好驚佢地睇完會唔開心
https://youtu.be/sH0jdWpPv7o
夠鐘睇mv

好好聽
https://youtu.be/sH0jdWpPv7o
夠鐘睇mv

好好聽

希澈黎香港
特哥的直播

呀呀 五月

預咗

好想知佢幾時入啊

會唔會同李敏鎬一樣 都係12/5呢

肥敏好可愛

把聲好軟~

癡線 佢堆人仲係ig 係咁sungminout 屌
個user name 叫suju only 9
Diu 真係好驚佢地睇完會唔開心

特哥的直播

呀呀 五月

預咗

好想知佢幾時入啊

會唔會同李敏鎬一樣 都係12/5呢

唔會啦 應該剛拍完新西4咋啵
希望5月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞