Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

留意留意!
今晚9點-9點20會有總攻
但請大家唔係總攻時都要投票!
衝呀

聽晚啊
不過幾時都要投係真嘅!!!
宜家又俾人反超!!
唔好信咩輸贏定攻受 都唔好信咩紅藍兩家自己玩

我頂 自膠
聽晚出左街 唯有今晚投多啲
http://popcrush.com/super-junior-vs-tvxq-march-madness-2017-best-boy-band-final-round/
宜家俾人超咗勁多 對家升得超快 唔想輸就快啲投啦
辛苦咗咁耐 捱埋佢啊

留意留意!
衝呀

聽晚啊
宜家又俾人反超!!

我頂 自膠

加油

留意留意!
衝呀

聽晚啊
宜家又俾人反超!!

我頂 自膠

加油

希大喺IG開咗Live,唱咗一句KRY Dorothy 나의사랑 나의하늘 나의도로시
仲有一句Don't Don哈哈
希大喺IG開咗Live,唱咗一句KRY Dorothy 나의사랑 나의하늘 나의도로시

頂 岩岩睇到 仲開緊

頂 岩岩睇到 仲開緊

唱咗好多歌啊!
let's not
happiness
oppa oppa
magic devil 一句哈哈哈哈
m嘅super girl同break down
仲有
月亮代表我的心

頂 岩岩睇到 仲開緊

唱咗好多歌啊!
let's not
happiness
oppa oppa
仲有
月亮代表我的心

以上 芝士海蝦焗伊麵為大家直擊報道

頂 岩岩睇到 仲開緊

唱咗好多歌啊!
let's not
happiness
oppa oppa
仲有
月亮代表我的心

我都有係咁打叫佢唱 希望佢開多d live
170325 希澈IG直播
希澈:哦這次新專輯的話沒有厲旭和圭賢誒?那不是我和藝聲要唱所有的高音了嘛?2333 ​​​

Cr 希藝凌
好好笑 希大晉升主唱line

頂 岩岩睇到 仲開緊

唱咗好多歌啊!
let's not
happiness
oppa oppa
仲有
月亮代表我的心

我都有係咁打叫佢唱 希望佢開多d live

我都有狂打hong kong elf同 在光化門
170325 希澈IG直播
希澈:哦這次新專輯的話沒有厲旭和圭賢誒?那不是我和藝聲要唱所有的高音了嘛?2333 ​​​

Cr 希藝凌
好好笑 希大晉升主唱line

笑死
47.45% vs 52.55%
對家間唔中跳升得好勁
好攰
對家間唔中跳升得好勁
好攰

見到微博有Elf講對家話我哋刷票 係刷就發達啦 仲唔大幅拋離 由頭贏到尾啦
對家間唔中跳升得好勁
好攰

見到微博有Elf講對家話我哋刷票 係刷就發達啦 仲唔大幅拋離 由頭贏到尾啦

輸緊點刷票
對家間唔中跳升得好勁
好攰

輸緊點刷票

似佢哋刷多啲
對家間唔中跳升得好勁
好攰

輸緊點刷票

似佢哋刷多啲

我都想知點刷
投票啦!!!
投票啦!!!

唔知以為對家總攻 我哋票數嘅增長同平時差唔多 對家就下下百幾票咁跳
投到癲個percentage都不升反跌
投票啦!!!

唔知以為對家總攻 我哋票數嘅增長同平時差唔多 對家就下下百幾票咁跳

咪係囉 都無增仲退左
投票啦!!!

咪係囉 都無增仲退左

投票啦!!!

咪係囉 都無增仲退左

而家慢慢咁升緊 希望喺對家新一輪_ _ 之前可以平反手同埋反超 但係都要拉好開先至安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞