Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
https://www.facebook.com/DearBabyLoveSJForever/videos/1901021683451479/
曹圭賢係泰國喊得咁勁既

好想親眼睇呢個肥仔喊

感覺香港場做唔到個種感覺比佢
好對佢唔住

我都覺

唉 見到佢喊成咁我都好sad
https://www.facebook.com/DearBabyLoveSJForever/videos/1901021683451479/
曹圭賢係泰國喊得咁勁既

好想親眼睇呢個肥仔喊

好對佢唔住

我都覺

唔想見到佢喊 因為我自己會好心痛
但係香港場又好似未去到畀好大感動佢 我覺得又有啲遺憾

曹圭賢係泰國喊得咁勁既

好想親眼睇呢個肥仔喊

好對佢唔住

我都覺

唔想見到佢喊 因為我自己會好心痛
但係香港場又好似未去到畀好大感動佢 我覺得又有啲遺憾

係就係咁
感覺好遺憾

唔知講咩好 雖然知佢地付出好多
但個晚既應援除左最尾sj feat elf 既手幅就好似咩都無咁
個沙錘一搖就好嘈 而且重點大家個beat 唔一樣
乜野劈腿 乜野寶b根本無跟過佢地所想既劇本走
所以個應援係個晚我覺得最大既遺憾
[img]https://holland.pk/thkrn8b3
[img]https://holland.pk/i6vygu1a
[img]https://holland.pk/moft78z3

咦 佢地唔係失敗左架咩

失敗得好勁添
所以對比泰國台灣日本 圭係香港喊唔出其實係岩既
我地真係點都比唔上

唔知講咩好 雖然知佢地付出好多
但個晚既應援除左最尾sj feat elf 既手幅就好似咩都無咁
個沙錘一搖就好嘈 而且重點大家個beat 唔一樣
乜野劈腿 乜野寶b根本無跟過佢地所想既劇本走
所以個應援係個晚我覺得最大既遺憾

其實知道佢哋係辛苦嘅
但係個應援真係唔特別感動……
sj feat elf嗰個係 真係睇準圭賢平時唱歌嘅習慣去安排
而且大家都上哂腦記得要舉
最尾好似結局就係得一個應援咁… 同埋之前嘅人為地震

其實佢入伍前嘅演唱會
真係好想畀到好大感動佢
好想佢對香港妹有多啲印象
我地真係點都比唔上

講特色又唔夠台灣
又唔夠日本同泰國團結咁
其實我成日都覺得香港妹好邊緣
好似好透明咁
好想有個好似SJ FEAT ELF 一樣
好有心思好細緻好認真好周全嘅應援組織喺香港
我地真係點都比唔上

講特色又唔夠台灣
又唔夠日本同泰國團結咁
好似好透明咁

而且愈來愈多人脫飯
人唔夠 啲人入後連手燈都無
睇得又唔投入
好驚第時唔會再黎香港

有無可能第時ss7 大家可以比到意見佢地或者出分力
我地真係點都比唔上

睇番片 光化門個到有一滴淚架
我地真係點都比唔上

講特色又唔夠台灣
又唔夠日本同泰國團結咁
好似好透明咁

而且愈來愈多人脫飯
睇得又唔投入
好驚第時唔會再黎香港

係囉 香港咁難得先有返
唔想冇咗
我地真係點都比唔上

講特色又唔夠台灣
又唔夠日本同泰國團結咁
好似好透明咁

而且愈來愈多人脫飯
睇得又唔投入
好驚第時唔會再黎香港

我覺得今次可能真係音飯+陪女多........

我都想知其實好想幫手
之前D&E sj feat elf 派應援物我都有幫手
其實可以真係向啲HKELF攞意見
咁樣會好過佢哋好趕急咁諗
我地真係點都比唔上

睇番片 光化門個到有一滴淚架

都係嘅
其實有時好想去台灣嗰度睇 因為氣氛真係好好
想試但未試過
我地真係點都比唔上

講特色又唔夠台灣
又唔夠日本同泰國團結咁
好似好透明咁

而且愈來愈多人脫飯
睇得又唔投入
好驚第時唔會再黎香港

我覺得今次可能真係音飯+陪女多........

我諗大隊嚟會好啲 同埋星期六日再好啲
期待ss7

我都想知其實好想幫手

真係想ss7 做得好好 好想話比佢地知SJ不離香港ElF 不棄
好想佢地知佢地仍然好高人氣
我作為fans都唔係幾記得做過啲咩應援 更何況佢地
反而冇去過台灣場都對佢地既應援幾印象深刻 好似彩虹紙牌 拋藍色絲帶 排字ㅋㅋㅋ 次次都引起到SJ注意 ,不過我都知搞應援唔易既

我都想知其實好想幫手

真係想ss7 做得好好 好想話比佢地知SJ不離香港ElF 不棄
好想佢地知佢地仍然好高人氣

真心 都係咁諗
雖然想 但係成日出嚟個效果都係麻麻哋
次次都係整場應援上好有遺憾咁
我作為fans都唔係幾記得做過啲咩應援 更何況佢地
反而冇去過台灣場都對佢地既應援幾印象深刻 好似彩虹紙牌 拋藍色絲帶 排字ㅋㅋㅋ 次次都引起到SJ注意 ,不過我都知搞應援唔易既

台灣真係好有好有心思 係真係不得了
佢哋今次個天燈都超靚
好羨慕
香港做應援其實有無做過事前諮詢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞