Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
今日條仆街字母女拎唔到一位表示心涼

哈哈 我都見到 係一個不知名嘅女團攞到
黑幕到
有人話字母女比人黑 哈 你都要感受下呢啲滋味

手滑頒錯獎

手滑頒錯獎

係手滑咁送左個獎比其他人

手滑頒錯獎

哎唷唷

手滑頒錯獎

哎唷唷

有請小鳯姐!!!
#靠北SuperJunior11945

ELF,一起刷油管Youtube吧!艺声的Paper Umbrella , Super Junior的Bonamana 💙
4月29日~5月1日 (为期3天)

总攻时间Asia Time :
8:24a.m.-11:00a.m.
2:00p.m.-5:00p.m.
8:00p.m.-睡觉😳

老少年就快回归了...去年说好11周年会让美人啊破亿的,可是却失败了😭所以EFL让老少年回归前破亿吧😭😭
大家加油!

Event Link
https://www.facebook.com/events/1349972668425878/?ti=cl

投稿日期: 2017年4月28日 22:03 CST

ELF,一起刷油管Youtube吧!艺声的Paper Umbrella , Super Junior的Bonamana 💙

老少年就快回归了...去年说好11周年会让美人啊破亿的,可是却失败了😭所以EFL让老少年回归前破亿吧😭😭
大家加油!

Event Link
https://www.facebook.com/events/1349972668425878/?ti=cl

好啊!!! 話說宜家有冇站有整理好嘅刷youtube大法?

自拍會不得了 佢係咪會黎搞 好正

@钟云的向日葵girl
#金钟云#被我宝宝暖哭了[二哈][二哈][二哈]自拍会我宝宝眼神太温柔了[泪][泪]然后我宝宝怕只自拍粉丝们空手而归 昨天想了一晚上要给什么 于是这个宝宝给签了80多张小卡 20多张专辑 签名签到了今天早上7点半 每个粉丝都拍2张[泪][泪]本来以为小卡是够的结果小卡不够就说有的饭没收到小卡 如果抽到的人是有小卡的请让步给没小卡的人 然后下面饭就说我们可以换😂 哦吧听了好几次终于听懂了😂😂然后就有小卡的人抽中签名专之类的就把小卡换回去拿签名专[二哈]哦吧就说然后下班的时候只有几个没有中自拍会的饭在下面等哦吧 哦吧下班的时候就问你们没中吗?饭说是 哦吧就跟她们几个都自拍了[泪][泪]真的暖哭了 还说这次演唱会会很不一样[二哈][二哈]还问各位更喜欢自拍还是签名 大家说自拍 他说嗯 我好好想想 感觉又要有一场了[doge]

大家加油!

Event Link

我係純粹整左個playlist 不停播
無痕同有痕都開住一齊播 唔知岩唔岩
頂 shinee concert 有野賣
上次圭圭咩都無

@钟云的向日葵girl
#金钟云#被我宝宝暖哭了[二哈][二哈][二哈]自拍会我宝宝眼神太温柔了[泪][泪]然后我宝宝怕只自拍粉丝们空手而归 昨天想了一晚上要给什么 于是这个宝宝给签了80多张小卡 20多张专辑 签名签到了今天早上7点半 每个粉丝都拍2张[泪][泪]本来以为小卡是够的结果小卡不够就说有的饭没收到小卡 如果抽到的人是有小卡的请让步给没小卡的人 然后下面饭就说我们可以换😂 哦吧听了好几次终于听懂了😂😂然后就有小卡的人抽中签名专之类的就把小卡换回去拿签名专[二哈]哦吧就说然后下班的时候只有几个没有中自拍会的饭在下面等哦吧 哦吧下班的时候就问你们没中吗?饭说是 哦吧就跟她们几个都自拍了[泪][泪]真的暖哭了 还说这次演唱会会很不一样[二哈][二哈]还问各位更喜欢自拍还是签名 大家说自拍 他说嗯 我好好想想 感觉又要有一场了[doge]

好暖 咁好嘅人

大家加油!

Event Link

我係純粹整左個playlist 不停播
無痕同有痕都開住一齊播 唔知岩唔岩

我都係咁
上次圭圭咩都無

係囉!!!!我都見到
@ELF_TFCrystal
#金钟云# ARENA 5月號節錄翻譯~
我是通過唱歌比賽進SM的,22000多名中選出的。當時我過了22000:1的競爭後進了SM很高興,但是男性練習生只有80名左右,過了3個月當中的30名就會大換血。全部都是長得很好,什麼都能做到的樣子。我在這裡要怎麼樣可以生存下來?思考過後覺得答案就是唱歌。想放棄的時候當然也有很多,在SuperJunior也是好不容易的加入出道。雖然組合順利我會覺得很幸福,但是我個人的活動卻停濟不前。機會來得不易,有時候會比起出道前,一邊在天安和首爾往返,一邊練習的時期,覺得更加辛苦,就有了我們組合做得好但是我做得不好的感覺,但是在我看來,我們成員們本來就很帥氣和很棒的。

又出現無自信既金鍾雲
真係好想你贏1次
@ELF_TFCrystal
#金钟云# ARENA 5月號節錄翻譯~
我是通過唱歌比賽進SM的,22000多名中選出的。當時我過了22000:1的競爭後進了SM很高興,但是男性練習生只有80名左右,過了3個月當中的30名就會大換血。全部都是長得很好,什麼都能做到的樣子。我在這裡要怎麼樣可以生存下來?思考過後覺得答案就是唱歌。想放棄的時候當然也有很多,在SuperJunior也是好不容易的加入出道。雖然組合順利我會覺得很幸福,但是我個人的活動卻停濟不前。機會來得不易,有時候會比起出道前,一邊在天安和首爾往返,一邊練習的時期,覺得更加辛苦,就有了我們組合做得好但是我做得不好的感覺,但是在我看來,我們成員們本來就很帥氣和很棒的。

又出現無自信既金鍾雲
真係好想你贏1次

好想佢有自信 好想佢好有power
上次圭圭咩都無

咁話晒佢地係大隊concert
有野賣都好正常
雖然sm都絕對係仆街

為咗我哋chur自己心痛

我都見到
仲有為左比我地再見 就搞多次見面會
仲要價錢好平 我恨我不是韓國人

我都見到

fan meet只係200幾蚊港幣
真係成本價 搶到飛即日來回都抵

我都見到

點解咁好啊佢

屌!團女團
明明金鐘雲隻碟
幾間唱片舖一都係拎第一
但唔知點解大H榜銷量第一個個係呢團女團
單野我係微博睇返黎
到我想cap圖 條微博就俾人del左....

我都見到

唔係韓國人好難買 好想去見佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞