Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
[圭賢5月25日入伍,<Radio star><新西遊記>方面“日程調整中”]
24日,圭賢5月25日的入伍日期定下後,其出演中的<Radio Star><新西遊記>兩邊就接下來的節目錄製發表了立場.
<Radio Star>有關人士表示“現在與即將入伍的圭賢在討論最後的錄製日期中.”“還剩下不少的錄製分量,所以就算圭賢入伍了,短時間節目中可能還是會有圭賢的.”“現在在物色圭賢的接任MC中.就我所知,PD在一一地看.”
<新西遊記>方面表示“與圭賢方面在調整日程中.”“第四季的節目錄製是否參加還尚未決定.”

Cr 韓國me2day
新西依家又轉口風話未確定係咪參與

唔好啊 好想佢上
【藝聲solo二輯主打歌總攻time】
知道大家白天很忙沒時間刷油管,
所以總攻時間訂在『晚上9:00到12:00』
大家一起加油,這只是我們藍家的回歸前哨戰🐴
BONAMANA也快破憶了!!!!!
大家一起給哥哥們一個大禮物吧!
今年十月大隊就要回歸了!
現在是春暖花開的好日子,各位別再繼續冬眠囉💙
https://www.youtube.com/watch?v=sH0jdWpPv7o

屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

唔撚想俾大雲出solo米唔好撚俾囉
打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

Sm仆街同偏心都唔係第一日架喇

我都唔撚明 明明sj先係最賺錢個個
但永遠無資源 係咪佢覺得出舊狗屎我地都會買?
事實又真係

因為好多elf都知如果唔落力買
佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d

7輯?係要佢地之後新碟買多啲定6輯買得太少
唉其實sm美其名就叫set up左sj自己既studio或者label咁
但實情咪就係叫佢地有咩自己搞掂
公司唔會點樣比資源你地

係話佢地7輯買得小
比壓力叫佢地買多d

自膠
7輯果排發生咁多事好難唔影響銷量

sm真係

Sm仆街同偏心都唔係第一日架喇

我都唔撚明 明明sj先係最賺錢個個
但永遠無資源 係咪佢覺得出舊狗屎我地都會買?
事實又真係

因為好多elf都知如果唔落力買
佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d

7輯?係要佢地之後新碟買多啲定6輯買得太少
唉其實sm美其名就叫set up左sj自己既studio或者label咁
但實情咪就係叫佢地有咩自己搞掂
公司唔會點樣比資源你地

係話佢地7輯買得小
比壓力叫佢地買多d

自膠
7輯果排發生咁多事好難唔影響銷量

sm真係

SM
[圭賢5月25日入伍,<Radio star><新西遊記>方面“日程調整中”]
24日,圭賢5月25日的入伍日期定下後,其出演中的<Radio Star><新西遊記>兩邊就接下來的節目錄製發表了立場.
<Radio Star>有關人士表示“現在與即將入伍的圭賢在討論最後的錄製日期中.”“還剩下不少的錄製分量,所以就算圭賢入伍了,短時間節目中可能還是會有圭賢的.”“現在在物色圭賢的接任MC中.就我所知,PD在一一地看.”
<新西遊記>方面表示“與圭賢方面在調整日程中.”“第四季的節目錄製是否參加還尚未決定.”

Cr 韓國me2day

唔好啊 好想佢上

冇多一季新西遊記點熬到兩年

Cr 韓國me2day

唔好啊 好想佢上

應該有既 難得悲情dol 彈起
唔係都唔洗咁急拍下一季

Cr 韓國me2day

唔好啊 好想佢上

唔係都唔洗咁急拍下一季

如果唔上 新一季就未必睇啦

Cr 韓國me2day

唔好啊 好想佢上

唔係都唔洗咁急拍下一季

如果唔上 新一季就未必睇啦

我都係有佢先睇

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

唔夠團結同埋唔係個個都上心付出

已經擔心緊年尾回歸

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

呢2年真係爬走左好多飯 唉 希望佢地今年識番屋企

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

要相信藍家飯係最忠誠

希望係
其實好似淨係藍家mv數唔漲 好似係
我次次刷親都好sad
我次次刷親都好sad

我都覺 我成日覺得youtube 好憎sj
明明我已經日刷夜刷
有咩型由一個鐘升得個幾百
我唔信得幾十人係到刷囉
我次次刷親都好sad

明明我已經日刷夜刷
我唔信得幾十人係到刷囉

全世界都歧視sj
我次次刷親都好sad

明明我已經日刷夜刷
我唔信得幾十人係到刷囉

全世界都歧視sj

youtube同sm
我次次刷親都好sad

明明我已經日刷夜刷
我唔信得幾十人係到刷囉

全世界都歧視sj

youtube同sm

我次次刷親都好sad

明明我已經日刷夜刷
我唔信得幾十人係到刷囉

全世界都歧視sj

youtube同sm

唔好輸比人睇

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

放心一回歸大家就返黎架喇

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

有時真係唔係幾明點解藍家views特別低 連圭賢算多路人飯既都咁低 講真SJ人氣唔會低過師弟團掛

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

有時真係唔係幾明點解藍家views特別低 連圭賢算多路人飯既都咁低 講真SJ人氣唔會低過師弟團掛

今日先睇完sm youtube 頭20最多點擊得1首sj

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

鬼叫佢張sj最多點擊率既sment 變9左swtown咩
屌sm老母

鍾鉉一日已經724k
唔通藍家真係開始收皮

已經擔心緊年尾回歸

屌sm老母

我覺得Sm好想收sj皮
但係十幾年都收唔到

已經擔心緊年尾回歸

屌sm老母

我覺得Sm好想收sj皮
但係十幾年都收唔到

收唔黎 其中最賺錢既一團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞