Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
隔離post終於燒到圭圭整容

佢認咗都ok

佢認咗都ok

睇完4個po都勁怕有suju個名

佢認咗都ok

我都係 事實證明佢地真係好好

佢認咗都ok

強爸已經出現
不過駁唔到 作為ELF都失望
何況路人眼光

圭圭呢張相個笑容好charm好可愛
好想摸佢個頭

好想摸佢個頭

好想摸佢個頭x2
成日都覺得佢好似一隻toy poodle

佢認咗都ok

強爸已經出現
何況路人眼光

唔知今年cb佢有無得出黎呢

好想摸佢個頭

好想摸佢個頭x2

隻眼好大好圓

佢認咗都ok

強爸已經出現
何況路人眼光

唔知今年cb佢有無得出黎呢

我覺得。。。。有啲難 可能雪到圭退伍為止
圭圭個紫色蛋dp仲喺唔喺度
點解我用twitter睇唔到

好似幾日前無左

好似幾日前無左

冇咗好唔自在
癡線 圭圭張相搞到我成個fb都係心心
韓國me2day
【News24】[Super Junior銀赫捐款3000萬韓元用於社會公益] 3日,Super Junior銀赫在江原道舉辦的'FROKA希望資金'中捐款3000萬韓元,希望為在民主運動中做出貢獻的高齡人士提供助聽器和治療.另,銀赫將於今年7月退伍.
暖男
韓國me2day
【News24】[Super Junior銀赫捐款3000萬韓元用於社會公益] 3日,Super Junior銀赫在江原道舉辦的'FROKA希望資金'中捐款3000萬韓元,希望為在民主運動中做出貢獻的高齡人士提供助聽器和治療.另,銀赫將於今年7月退伍.
暖男

好男人
圭賢ment翻譯 (by 什麽都说说的烦人):
我沒有說過這次公演是我最後的演唱會,最後一天這種東西吧?
雖然說演唱會應該是最後,感覺上。
想到今天 明天 應該是4月裡跟大家實際上能夠見面的時間,但是不感到難過。為什麼呢,因為我會在離開前無論怎樣都會跟大家再來一次。
為什麼呢?因為有很多來不到的人,覺得很傷心,
安可視頻裡也感受到我很傷心了吧?
現在還不是具體有什麼的
在離開前想跟大家在一起多一次 這樣自己一個說了
實際上決定了的東西是什麼都沒有。
我也在公司11年,12年,應該還是有這種能力我是這樣想...準確的不是喔
就是 也有這樣可能。

好想摸佢個頭

好想摸佢個頭x2

隻眼好大好圓

想抱
韓國me2day
暖男

我既寶貝

李赫宰 生日快樂

李赫宰 生日快樂

李赫宰生日快樂 仲有99日就回家啦

李赫宰 生日快樂

李赫宰生日快樂 仲有99日就回家啦

李赫宰生日快樂
이혁재 생일축하해
李赫宰生日快樂
宰宰生日粗卡!!!
D-99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞