Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

有興趣就去啦
有冇人有睇“我是大吧吧主”漫畫?
好似睇緊關於SJ既彩蛋咁

有追
一開波追到宜家
真係好鬼正 勾起好多回憶

尋晚先知呢個漫畫 即刻追哂三十集
藝聲同吧主啲故事好好笑又好溫馨
有冇人有睇“我是大吧吧主”漫畫?
好似睇緊關於SJ既彩蛋咁

有追
一開波追到宜家
真係好鬼正 勾起好多回憶

尋晚先知呢個漫畫 即刻追哂三十集
藝聲同吧主啲故事好好笑又好溫馨

好鬼小學雞但又好cute

突發!
班癡線佬一人一部手機開live 點睇呀

之後敏敏都開埋 曹圭賢快啲開instagram

呢班痴線佬 一齊開live係想點
笑死我 搞到唔知追邊個好
圭賢成程係後面追鏡頭
我又追圭賢追緊嘅鏡頭
然後咩都追唔到
係五個之間轉嚟轉去

好嘈啊好鐘意啊
希望有人back up 到哂5條友既live

圭賢成程係後面追鏡頭
我又追圭賢追緊嘅鏡頭
然後咩都追唔到
係五個之間轉嚟轉去

好嘈啊好鐘意啊

見到佢地在一起真係好開心
特別係見到佢地同敏敏無左個種芥蒂

圭賢成程係後面追鏡頭
我又追圭賢追緊嘅鏡頭
然後咩都追唔到
係五個之間轉嚟轉去

好嘈啊好鐘意啊

見到佢地在一起真係好開心
特別係見到佢地同敏敏無左個種芥蒂

仲要係度鬥views數

有夠可愛

有夠可愛

好萌啊衰豬
返梗工miss左個直播
返梗工miss左個直播

唔緊要 全能既ELF 係咩都back up 到
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月

預咗
特哥的直播

呀呀 五月

預咗

早入早出!俾多左個月我做心理準備

https://www.youtube.com/watch?v=I1g1kIot0f4&sns=em&sns=em
Back up 組來了

聽唔明都覺得好好笑

流料定mv冇赫海
佢哋出唔到國

如果係真 識跳十字步同campfire當唔當dancer
特哥的直播

呀呀 五月

預咗

早入早出!俾多左個月我做心理準備

好想知佢幾時入啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞