Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
有人話字母女比人黑 哈 你都要感受下呢啲滋味

屌!團女團
明明金鐘雲隻碟
幾間唱片舖一都係拎第一
但唔知點解大H榜銷量第一個個係呢團女團
單野我係微博睇返黎
到我想cap圖 條微博就俾人del左....

黑幕呢家嘢 團嘢mola mola
頂 shinee concert 有野賣
上次圭圭咩都無

咁話晒佢地係大隊concert
有野賣都好正常
雖然sm都絕對係仆街

算啦 shinee對上一次黎香港開con係五年前
已經係開半場 但係啲飛好似仲未買曬咁
有人話字母女比人黑 哈 你都要感受下呢啲滋味

屌!團女團
明明金鐘雲隻碟
幾間唱片舖一都係拎第一
但唔知點解大H榜銷量第一個個係呢團女團
單野我係微博睇返黎
到我想cap圖 條微博就俾人del左....

黑幕呢家嘢 團嘢mola mola

話係咩公司回購 (好似..

就係呢個
我雲哥

就係呢個
我雲哥

就算唔係呢條pk女團都會係字母女呢啲pk拎

就係呢個
我雲哥

點解全世界都要黑我sj
頂 shinee concert 有野賣
上次圭圭咩都無

咁話晒佢地係大隊concert
有野賣都好正常
雖然sm都絕對係仆街

算啦 shinee對上一次黎香港開con係五年前
已經係開半場 但係啲飛好似仲未買曬咁

其實我幾鐘諗意shinee 只係呻下營光棒都無支賣

為咗我哋chur自己心痛

我都見到
仲有為左比我地再見 就搞多次見面會
仲要價錢好平 我恨我不是韓國人

fan meet只係200幾蚊港幣
真係成本價 搶到飛即日來回都抵

唔係韓國人好難買 好想去見佢

我都好想 圭圭寧願自由無錢收什至貼錢都要比我地見佢

圭圭

@cup_20190524
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcgP1exxfRiSpn9k25zmFf3vwVGrSoPCnUo_W0kuyZOt-m5g/viewform?c=0&w=1
圭賢5月20日fan meeting 再見面的一天 想聽圭賢唱的歌曲調查! 第一題請填個人情報,第二題請填想聽的「圭賢」的歌,第三題請填想聽的「其他歌手」的歌,都僅限一首!! 截至日為5月6日。 ​​​​
補充一下,第二題是想聽的「圭賢或SJ」的歌,第二題請寫「歌名/想聽的理由」,第三題請寫「歌手/歌名/想聽的理由」
再補充,第一題必寫「暱稱/出生年月日」

頂 交左先見到要寫想聽的理由

就係呢個
我雲哥

非suju都唔鐘意 我決定企埋一邊
邊個都唔想攞

我都見到
仲有為左比我地再見 就搞多次見面會
仲要價錢好平 我恨我不是韓國人

fan meet只係200幾蚊港幣
真係成本價 搶到飛即日來回都抵

唔係韓國人好難買 好想去見佢

我都好想 圭圭寧願自由無錢收什至貼錢都要比我地見佢

只差一點點就可以見面
@cup_20190524
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcgP1exxfRiSpn9k25zmFf3vwVGrSoPCnUo_W0kuyZOt-m5g/viewform?c=0&w=1
圭賢5月20日fan meeting 再見面的一天 想聽圭賢唱的歌曲調查! 第一題請填個人情報,第二題請填想聽的「圭賢」的歌,第三題請填想聽的「其他歌手」的歌,都僅限一首!! 截至日為5月6日。 ​​​​
補充一下,第二題是想聽的「圭賢或SJ」的歌,第二題請寫「歌名/想聽的理由」,第三題請寫「歌手/歌名/想聽的理由」
再補充,第一題必寫「暱稱/出生年月日」

頂 交左先見到要寫想聽的理由

上認哥啦
圭賢個fm sm有得買package 包住宿 二千幾
好想去
好想去

不要再說了
好想去

不要再說了

哪有錢
希望11月有錢睇首爾場
好想去

不要再說了

哪有錢
希望11月有錢睇首爾場

原本好爭扎想去睇
點知岩岩先醒起21號起香港買左飛睇show
重點係張飛仲貴過圭圭
可想圭圭張飛有幾平幾想去
好想去

不要再說了

哪有錢
希望11月有錢睇首爾場

原本好爭扎想去睇
重點係張飛仲貴過圭圭

有咩show啊
圭圭真係小天使真男人
https://lihkg.com/thread/222311/page/1?ref=android
開定先 大家一齊推爆呢個就轉場
好想去

不要再說了

哪有錢
希望11月有錢睇首爾場

原本好爭扎想去睇
重點係張飛仲貴過圭圭

有咩show啊
圭圭真係小天使真男人

艾粒 韓團我淨追sj
https://lihkg.com/thread/222311/page/1?ref=android
開定先 大家一齊推爆呢個就轉場

係喎 咁快又就快1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞