Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

唔夠團結同埋唔係個個都上心付出

已經擔心緊年尾回歸

呢2年真係爬走左好多飯 唉 希望佢地今年識番屋企

放心一回歸大家就返黎架喇

有時真係唔係幾明點解藍家views特別低 連圭賢算多路人飯既都咁低 講真SJ人氣唔會低過師弟團掛

今日先睇完sm youtube 頭20最多點擊得1首sj

鬼叫佢張sj最多點擊率既sment 變9左swtown咩
屌sm老母

我覺得Sm好想收sj皮
但係十幾年都收唔到

收唔黎 其中最賺錢既一團

佢親生仔都唔夠sj賺錢
藍家指定倒數器
赫宰:2017.07.12 D-77
東海:2017.07.14 D-79
始源:2017.08.18 D-114
厲旭:2018.07.10 D-440

已退伍成員: 利特、希澈、藝聲、強仁、神童、晟敏
將入伍成員: 圭賢 2017.05.25 - 2019.05.24

等圭回來 再也不分離 一起走花路

大隊回歸 十月尾

有時真係唔係幾明點解藍家views特別低 連圭賢算多路人飯既都咁低 講真SJ人氣唔會低過師弟團掛

屌sm老母

我覺得Sm好想收sj皮
但係十幾年都收唔到

佢親生仔都唔夠sj賺錢

Sm有邊隊賺錢過sj 仲要咁聽話

大雲係weibo同大家講 "check me at the facebook"

屌sm老母

我覺得Sm好想收sj皮
但係十幾年都收唔到

佢親生仔都唔夠sj賺錢

Sm有邊隊賺錢過sj 仲要咁聽話

大雲係weibo同大家講 "check me at the facebook"

傻豬

傻豬

其實佢係fb share左條片出黎
但係唔識po去twitter ig 同微博 (我估
傻瓜黎XDD
真係好嬲 跟足指示咁睇多次mv個數都唔跳

傻豬

傻瓜黎XDD

真係傻豬 同一樣嘢幾個地方up 一次
好在ig通twitter同facebook

其實YouTube有冇正式指引

其實YouTube有冇正式指引

係囉 我好似傻仔咁日日起屋企播二千 成家都就黎識唱啦

傻豬

傻瓜黎XDD

真係傻豬 同一樣嘢幾個地方up 一次
好在ig通twitter同facebook

諗起佢不停拎起支咪
@winniethe-fung
想說前年在大學醫院康復學科看到了他,交通事故已經過了一段時間,看來是交通事故傷得很重才一直在做康復治療⋯ 加油吧,好好得接受訓練吧 (cr:_SEXYKYU) 這條應該是在說圭的,看來他到現在也要定期複診[衰]
http://t.cn/RXQPyDW ​​​
好擔心佢個4週訓練
@winniethe-fung
想說前年在大學醫院康復學科看到了他,交通事故已經過了一段時間,看來是交通事故傷得很重才一直在做康復治療⋯ 加油吧,好好得接受訓練吧 (cr:_SEXYKYU) 這條應該是在說圭的,看來他到現在也要定期複診[衰]
http://t.cn/RXQPyDW ​​​
好擔心佢個4週訓練

//@winniethe-fung:其實除了第一句外,之後的也都是猜測,所以真的是看看就好//@cup_20190524:其實這個評論講的只是在醫院康復學科看過圭,但並沒有明確指出他是在診療間看到他在接受治療或醫療諮詢,也不一定是因為車禍後遺症去了醫院,而且傳聞證據本來就沒有證據能力,我覺得…看看就好不需要放在心上

我相信草菇一定可以的

垃圾官博
名都打錯

垃圾官博
名都打錯

做乜野姐

垃圾官博
名都打錯

做乜野姐

垃圾官博
名都打錯

做乜野姐

垃圾官博
名都打錯

做乜野姐

我就黎想燒左間sm 去

佢又自己覆自己

@浅光ShallowBlue
【SNS】170426 연화주Naver Blog更新利特相关: 从新郎那里收到了Event ♡ 朝鲜TV 的新节目 快递来了 害羞害羞… 利特和 金淑的男人 尹正秀 两位来了 送来了新郎拜托的 蒸排骨 还想着'是公司送来的快递啊' 在等着 结果是这样的惊喜 #快递来了 #朝鲜TV #尹正秀 #利特 ​​​​

感覺佢變番以前既甜南瓜

妹子影完應該要暈倒了

佢又自己覆自己

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞