Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
因為要拍新西遊記3所以延遲入伍了
又唔知延左幾耐
@樱桃粉红圭: 终于还是要说。。。😢四月六日要入伍了。。。😭😭😭😭😭我真的很不愿意听到的事情!!!!😣😣😣😣😣 ​​​

係咪延遲左拍新西

唔想聽呀
留名

btw 有冇人會去接退伍
@樱桃粉红圭: 终于还是要说。。。😢四月六日要入伍了。。。😭😭😭😭😭我真的很不愿意听到的事情!!!!😣😣😣😣😣 ​​​

係咪延遲左拍新西

唔想聽呀

想佢快入快出

係咪延遲左拍新西

唔想聽呀

想佢快入快出

其實都係
但又延期了

係咪延遲左拍新西

唔想聽呀

想佢快入快出

其實都係
但又延期了

知唔知一延延幾耐
@cup_我在等你: 圭賢說在他走之前還會再跟大家見一次面❤ 四月跟大家見面是最後一次,但之後還會有機會,然後他也確定會參加新西遊記4
留名

我想呀!!!
留翻個靚名
手鏈限量到short咗 每人一條 仲要好似1000都冇

屌 喊出黎呀
我仲好期待架麻
明知咁搵知都唔整多啲
SM係咪傻撚左

心塞呀
一百條都唔知有無呀 明明個代購排20內都買唔到

Cr.Stephanie_C_HK
呀 好靚呀
可唔可以話我聽係愚人節
淘寶有無高彷品

我都想知有冇高仿 好過份囉咁少
真係超級想要
Yeah 圭圭做埋新西4

今日見到嘅時候勁開心 勁希望唔好係愚人節
希大開左勁耐live
好開心佢成日開live又唱suju
以前成日覺得佢掛住同abline 玩
但退伍後就變左默默既團魂

我都覺呀 之前覺得呢佢成日都提住佢其他friend咁 而家呢佢成日都提住sj

係咪延遲左拍新西

好似話係原本係呢日要入
留名

@cup_我在等你: 圭賢說在他走之前還會再跟大家見一次面❤ 四月跟大家見面是最後一次,但之後還會有機會,然後他也確定會參加新西遊記4

係唔係佢個兵種可以見到面咋
其實都好想佢快啲入快啲出

好想佢拍埋新西 就快啲入
56月入 就好啦 好想佢快啲番
希大開左勁耐live
好開心佢成日開live又唱suju
以前成日覺得佢掛住同abline 玩
但退伍後就變左默默既團魂

我都覺呀 之前覺得呢佢成日都提住佢其他friend咁 而家呢佢成日都提住sj

仲有佢成日默默咁提住呢首歌係邊個作 呢part 係邊個唱
好暖

公益兵係咪易啲見到
好難接受兩年好小佢嘅消息

公益兵係咪易啲見到
好難接受兩年好小佢嘅消息

草菇係公益架啦....
咁通你仲想佢去做真軍人咩
唉 代購唔到安可場信紙
唉 代購唔到安可場信紙

買唔到手鍊真係揼心口
唉 代購唔到安可場信紙

買唔到手鍊真係揼心口

咩週邊都買唔到
死SM
唉 代購唔到安可場信紙

買唔到手鍊真係揼心口

咩週邊都買唔到
死SM

得20條 好想要
都買到photo book 同 hard cover notebook
但真係好想要信紙
圭賢ment翻譯 (by 什麽都说说的烦人):
我沒有說過這次公演是我最後的演唱會,最後一天這種東西吧?
雖然說演唱會應該是最後,感覺上。
想到今天 明天 應該是4月裡跟大家實際上能夠見面的時間,但是不感到難過。為什麼呢,因為我會在離開前無論怎樣都會跟大家再來一次。
為什麼呢?因為有很多來不到的人,覺得很傷心,
安可視頻裡也感受到我很傷心了吧?
現在還不是具體有什麼的
在離開前想跟大家在一起多一次 這樣自己一個說了
實際上決定了的東西是什麼都沒有。
我也在公司11年,12年,應該還是有這種能力我是這樣想...準確的不是喔
就是 也有這樣可能。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞