Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

@浅光ShallowBlue
【SNS】170426 연화주Naver Blog更新利特相关: 从新郎那里收到了Event ♡ 朝鲜TV 的新节目 快递来了 害羞害羞… 利特和 金淑的男人 尹正秀 两位来了 送来了新郎拜托的 蒸排骨 还想着'是公司送来的快递啊' 在等着 结果是这样的惊喜 #快递来了 #朝鲜TV #尹正秀 #利特 ​​​​

送給我啊

感覺佢變番以前既甜南瓜

好可愛

各位ELF我想問吓上次圭賢嚟香港開演唱會 主辦嗰邊內部飛Hold起多唔多?

感覺佢變番以前既甜南瓜

好可愛

嗚哇
好掛住佢

妹子影完應該要暈倒了

各位ELF我想問吓上次圭賢嚟香港開演唱會 主辦嗰邊內部飛Hold起多唔多?

sorry唔係好清楚

sorry唔係好清楚

唔緊要 thx

sorry唔係好清楚

唔緊要 thx

你諗下有幾多

sorry唔係好清楚

唔緊要 thx

你諗下有幾多

今次泰妍嚟 Dream maker直頭話無團票
又係留曬俾內部
真係好嬲 跟足指示咁睇多次mv個數都唔跳

其實YouTube有冇正式指引

都市傳說話YouTube view rates可以比錢買
有d細公司會買views rates
咁樣就可以出大字報講到首歌同隊團好紅
其實連音源同銷量都可以作假
有咩做唔出?
利申:好耐以前係路過睇番黎

有咩做唔出?

唔係親生仔係咁
無論係大雲定大隊都俾人㩒住嚟打 要贏就只可以靠自己
就好似圭賢出專咁

有咩做唔出?

唔係親生仔係咁
就好似圭賢出專咁

就算我本命係呀圭都係咁話
Sm的確好捧圭賢 所以先係kry入面第一個出碟
更何況仲有7年間的愛同晚秋依d完全唔係sm可以話到事嘅資源
Btw我覺得大雲哥唔卜月

有咩做唔出?

唔係親生仔係咁
就好似圭賢出專咁

未打完就Send左出黎自膠
我覺得大雲歌把聲唔夠響亮 好易被埋沒
所以今次comeback首歌唔太適合佢自己唱
而小旭把聲就太響搞到太突出
的確會限制左佢地兩個嘅發展機會
當然兩位都有係屬於佢地兩個嘅舞台到發光發熱
例如係不朽的名曲2
是說雖然唔係少時anti
但係tiffany同徐玄嘅唱功跟本未去到出到solo嘅地步吧
而且太妍都有被人誇大佢嘅實力
我記得好耐以前睇話外國kpop forum
成個sm主唱團太研應該算係中下
至少一定差話bada boa 天上所有人同luna

妹子影完應該要暈倒了

李東海
靚到
如果係我影 我會即刻upload上google drive/iCloud/drop box
廢事冇左張相

妹子影完應該要暈倒了

李東海
靚到
如果係我影 我會即刻upload上google drive/iCloud/drop box
廢事冇左張相

中箭

小心啊 嚇親人

小心啊 嚇親人

點解佢地永遠同車禍都連繫住咁

小心啊 嚇親人

嚇死我 好彩無事

有咩做唔出?

唔係親生仔係咁
就好似圭賢出專咁

例如係不朽的名曲2
但係tiffany同徐玄嘅唱功跟本未去到出到solo嘅地步吧

根本sm某程度唔係單靠唱功出solo la
係邊個出solo 而賺到錢黎計
Luna 唱功勁過泰妍又點 咪又係無人識
所以先搞到佢又整容又瘦身

小心啊 嚇親人

嚇死我 好彩無事

韓國d人揸車真係
雖然香港馬路都成日見

有咩做唔出?

唔係親生仔係咁
就好似圭賢出專咁

例如係不朽的名曲2

根本sm某程度唔係單靠唱功出solo la
係邊個出solo 而賺到錢黎計
Luna 唱功勁過泰妍又點 咪又係無人識
所以先搞到佢又整容又瘦身

依層真嘅...商業因素我地明白
我argue嘅點係太妍出冇問題
但係點都唔到另外兩個啦

小心啊 嚇親人

嚇死我 好彩無事

韓國d人揸車真係
雖然香港馬路都成日見

好似追住佢地咁
170427希澈更新:一定要係好安全帶。 我也是因為係好了才沒有受傷😀經紀人以開遙控賽車般優秀的瞬間反應避免了大事故立馬就給公司和<認識的哥哥>說了所以絕沒有勉強,雖然都擔心我讓我立馬去 醫院..我的烏鴉嘴....“沒我的話誰來耍嘴皮子呀? 所以認真結束了拍攝出來了🤗我的崽子們不要太擔心再次強調一定要係好安全帶!!😐😐[翻譯:Fei轉載註明出處]
@ HeeTime-希時如金
好彩 諗起之前佢地就係無帶安全帶
26日下午6點金希澈與Starnews記者進行了電話連接 說明了現在的狀況
“現在是認識的哥哥錄制中間的休息時間” “相對許多得知我交通事故消息十分擔心的各位我真的沒有受傷沒關系的。”“各位粉絲給了我那麼多的關心真的十分感謝”
金希澈說 “事故當時經紀人駕駛的非常好,大家也都系著安全帶所以沒有受傷,所以事故之后就馬上去了認識的哥哥錄制現場”
“在認識的哥哥錄制現場姜虎東哥還有其他成員哥哥們還有制作組SM的工作人員們都非常擔心 讓我去醫院看看” “我真的沒有受傷,我因為對認識的哥哥的責任感既然是計劃好的錄制現在就正在很享受的拍攝中”
“已經跟父母親傳達了說自己沒關系。想再一次對我的各位粉絲說,我真的沒有問題的真的不用擔心我。”
“雖然是以防萬一以后會在醫院進行檢查,但我現在的狀態正如之前所說沒有負傷 沒有關系的”
Cr 希藝凝

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞