Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

希澈黎香港

考試
而且只接受業內人士

肥敏好可愛

把聲好軟~

癡線 佢堆人仲係ig 係咁sungminout 屌
個user name 叫suju only 9
Diu 真係好驚佢地睇完會唔開心

悶唔悶啊仲sungmin out
我諗敏敏應該ok嘅 知道仲有大把elf撐佢
我同suju佢地一樣都13架

癡線 呢個睇片笑到我

癡線 呢個睇片笑到我

求片

肥敏好可愛

把聲好軟~

癡線 呢個睇片笑到我

求片

https://youtu.be/0UIthwkYxZQ
5分鐘開始
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月

預咗

早入早出!俾多左個月我做心理準備

好想知佢幾時入啊

會唔會同李敏鎬一樣 都係12/5呢

唔會啦 應該剛拍完新西4咋啵
希望5月尾

原來希澈係話5月的話圭賢要去 印度..
比佢fake哂

癡線 呢個睇片笑到我

求片

5分鐘開始

感謝
特哥的直播
希澈跑去開自己的直播:大家~明天六點我們可愛的的藝聲"春天的陣雨"就要出來了
特哥:大家~~明晚11點"寄宿房的女兒們"利特會出來~利特利特利特!!!~
希澈:大家~五月的話圭賢就要凹嗚~~Masita海苔廣告非常的好~
因為是在拍樂天代言,所以就唱起了樂天的歌,神童發現他的直播人數下降~喊說人數到五千的話他就要拍希澈的鼻孔給大家看XDDD最後神童把大家的關掉說只能看他的~~

呀呀 五月

預咗

好想知佢幾時入啊

希望5月尾

比佢fake哂

打pat pat

癡線 呢個睇片笑到我

求片

5分鐘開始

個頭呢哈哈哈哈哈哈哈哈哈仲build a snowman

預咗

好想知佢幾時入啊

希望5月尾

比佢fake哂

打pat pat

我仲認真咗

“不是指紋辨識門”同“門沒有真的開”係咩事

肥敏好可愛

把聲好軟~

邊個係soeun...?

“不是指紋辨識門”同“門沒有真的開”係咩事

我都有睇 佢地真係唔窒人唔舒服

肥敏好可愛

把聲好軟~

應該係佢老婆

好可愛
極度懷疑圭條鏈係上次安可條鏈

好可愛

應該係啦戴得好靚

好可愛

應該係啦戴得好靚

@Yesung110684
😚 #superjunior #예규 #그때로 #파전의소나기 #봄날의소나기 #파전을좋아하는아이 #겜규 #애송 #꾸루 #조규 #예성 #thankyou #love 😘 ​​​

😚 superjunior 藝圭 那時候 蔥餅的陣雨 春日的陣雨 喜歡吃蔥餅的孩子 遊戲圭 藝松 咕嚕 曺圭 藝聲thankyou love 😘
(注:咕嚕好像是大雲哥給圭賢起的寵溺稱,咕嚕在韓國是一隻非常可愛的小熊)
【翻譯:踩踩】

CR:寶藍映像
咕嚕

把聲好軟~

應該係佢老婆

把聲好軟~

應該係佢老婆

人地叫 sa eun啊
雖然次次睇相都認唔到佢個樣
特童澈都各自有新綜藝啊 大發

應該係佢老婆

人地叫 sa eun啊

阿屌 打完都發覺唔對路 原來係saeun 自膠
我都係到依家都未認得佢係咩樣

預咗

好想知佢幾時入啊

希望5月尾

比佢fake哂

打pat pat

應該係佢老婆

人地叫 sa eun啊

阿屌 打完都發覺唔對路 原來係saeun 自膠
我都係到依家都未認得佢係咩樣

算啦 記呢個女人都冇咩意義我都係上網search先firm到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞