Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
今晚聽哂全隻碟嘅音源再睇下課幾多錢買先
番緊工聽唔到呀屌
📌紫蛋消失10天事件簿📌

台北時間4月1日(因時區全球各異),推特上的預設大頭貼換成了人像圖案,原本想是不是愚人節的梗,但之後幾天依然沒有恢復,難道紫蛋從此一去不回了嗎?😢😩 韓飯甚至為此建立了一個名為『圭賢的紫蛋回來了嗎?』的帳號,每天的發文都是 “沒有” “沒有” “沒有”....,直到今日凌晨,紫蛋終於回歸,完美結案👏💜

(圖二cr. egm0069)

~昀~

果然有咩偶像有咩粉絲 好好笑

18號先出音源呀....

台北時間4月1日(因時區全球各異),推特上的預設大頭貼換成了人像圖案,原本想是不是愚人節的梗,但之後幾天依然沒有恢復,難道紫蛋從此一去不回了嗎?😢😩 韓飯甚至為此建立了一個名為『圭賢的紫蛋回來了嗎?』的帳號,每天的發文都是 “沒有” “沒有” “沒有”....,直到今日凌晨,紫蛋終於回歸,完美結案👏💜

~昀~

好好笑

係喎
今日忙到痴哂線
今晚loop住首冬眠頂住先啦

係喎
今日忙到痴哂線
利申半死

屌未打哂就send出黎
我應該真係傻咗

~昀~

痴線哈哈哈哈哈哈哈哈宜家先知

係喎
今日忙到痴哂線
利申半死

屌未打哂就send出黎
我應該真係傻咗

睇嚟你真係好攰
曺圭粒紫蛋返左黎喇

好可愛 仲要提醒我地
有冇人要訂碟
夾下運費

限量版同普通版既分別
原來係有圭仔feat
原來係有圭仔feat

係唔係rap
原來係有圭仔feat

係唔係rap

唔知呢
有冇人要訂碟
夾下運費

我仲諗緊ig shop訂定點
有冇人要訂碟
夾下運費

我仲諗緊跟ig shop訂定點
癡線 個youtube 成日啲數據都無更新過
一直都仲三十萬
SJHKELF終於開左團

已經ig訂左

等得佢黎蚊到訓
https://youtu.be/0BbaVKwh5VA

btw唔知佢會唔會上認哥宣傳呢
https://youtu.be/0BbaVKwh5VA

btw唔知佢會唔會上認哥宣傳呢

正啊
好期待看你聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞