Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1492854005.A.1CF.html?from=moptt
鞋墊黨領頭羊李赫宰
唔少得除鞋好似落樓梯嘅小旭
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1492854005.A.1CF.html?from=moptt
鞋墊黨領頭羊李赫宰
唔少得除鞋好似落樓梯嘅小旭

睇番台灣場度身高就好笑
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

唔撚想俾大雲出solo米唔好撚俾囉
打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

Sm仆街同偏心都唔係第一日架喇
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

我都唔撚明 明明sj先係最賺錢個個
但永遠無資源 係咪佢覺得出舊狗屎我地都會買?
事實又真係
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

事實又真係

因為好多elf都知如果唔落力買
佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

事實又真係

佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d

7輯?係要佢地之後新碟買多啲定6輯買得太少
唉其實sm美其名就叫set up左sj自己既studio或者label咁
但實情咪就係叫佢地有咩自己搞掂
公司唔會點樣比資源你地
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

事實又真係

佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d

唉其實sm美其名就叫set up左sj自己既studio或者label咁
公司唔會點樣比資源你地

係話佢地7輯買得小
比壓力叫佢地買多d
屌咩SM
18號先出完大雲
24號出鐘鉉

打榜又打得一個星期
做乜撚野姐 屌
仲一個星期都冇出第二個
SM你冇L事丫嘛

金鐘雲又係
爭氣啲啦
上多啲綜藝
唔好多無謂既包伏先得架

其實我打黎托咩
金鐘雲又睇唔明

仲要feat金泰妍

事實又真係

佢地可以有既資源會更少
7輯有聽過大陸飯講
話sm話佢地落單落得小
比壓力叫佢地買多d

公司唔會點樣比資源你地

係話佢地7輯買得小
比壓力叫佢地買多d

自膠
7輯果排發生咁多事好難唔影響銷量
圭賢5月25入伍啦
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞
Super Junior 圭賢將於5月25日入伍,進入訓練所。24日據TVpeport獨家取材報道,相關者透露圭賢將於5月25日進入忠南論山市陸軍訓練所接受基礎軍事訓練,隨後他將以社會服務要員身份服役。
翻譯Cr:韓流音悅台
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞
Super Junior 圭賢將於5月25日入伍,進入訓練所。24日據TVpeport獨家取材報道,相關者透露圭賢將於5月25日進入忠南論山市陸軍訓練所接受基礎軍事訓練,隨後他將以社會服務要員身份服役。

好唔捨得 好去好回啊圭圭
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞

Omg!!! 終於都有確定日子
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞

要服2年 人地21個月佢仲要24個月
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞

預左但都好唔捨得
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞

預左但都好唔捨得

好唔知radio star 會邊個做呢
圭賢5月25入伍啦

170424 新聞

預左但都好唔捨得

好難過

170424 新聞

預左但都好唔捨得

好難過

咁岩播緊island 喊出黎

預左但都好唔捨得

好難過

五月仲點出境拍新西遊記

預左但都好唔捨得

好難過

五月仲點出境拍新西遊記

我開始期待圭圭光頭樣

預左但都好唔捨得

好難過

五月仲點出境拍新西遊記

我開始期待圭圭光頭樣

買完機票先定日子 差少少就可以送佢入去
[圭賢5月25日入伍,<Radio star><新西遊記>方面“日程調整中”]
24日,圭賢5月25日的入伍日期定下後,其出演中的<Radio Star><新西遊記>兩邊就接下來的節目錄製發表了立場.
<Radio Star>有關人士表示“現在與即將入伍的圭賢在討論最後的錄製日期中.”“還剩下不少的錄製分量,所以就算圭賢入伍了,短時間節目中可能還是會有圭賢的.”“現在在物色圭賢的接任MC中.就我所知,PD在一一地看.”
<新西遊記>方面表示“與圭賢方面在調整日程中.”“第四季的節目錄製是否參加還尚未決定.”

Cr 韓國me2day
新西依家又轉口風話未確定係咪參與
【藝聲solo二輯主打歌總攻time】
知道大家白天很忙沒時間刷油管,
所以總攻時間訂在『晚上9:00到12:00』
大家一起加油,這只是我們藍家的回歸前哨戰🐴
BONAMANA也快破憶了!!!!!
大家一起給哥哥們一個大禮物吧!
今年十月大隊就要回歸了!
現在是春暖花開的好日子,各位別再繼續冬眠囉💙
https://www.youtube.com/watch?v=sH0jdWpPv7o

預左但都好唔捨得

好難過

五月仲點出境拍新西遊記

我開始期待圭圭光頭樣

買完機票先定日子 差少少就可以送佢入去

我都係啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞