Super Junior 即將回歸繼續相愛相殺討論區(2)

1001 回覆
33 Like 10 Dislike

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

TF Boys啲飯仲癲原來
http://kuaibao.qq.com/s/20151202B0B6X900

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

http://kuaibao.qq.com/s/20151202B0B6X900

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

以前買粒星已經覺得好威 其實啲飯咁送野俾佢地 佢地係咪真係好意思收

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

以前買粒星已經覺得好威 其實啲飯咁送野俾佢地 佢地係咪真係好意思收

咪係囉 勁誇張 做善事都話啫 又大屋又月球乜乜乜 點好意思啊
好癲

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

好似sj金唱片佢地都考慮捐番出去

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
唔係一味接受fans嘅愛同心意
好似大雲咁 老實我真係未見過有idol會自己準備小卡同專俾fans
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
好似大雲咁 老實我真係未見過有idol會自己準備小卡同專俾fans
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

我哋海外飯想要都冇 睇個圭賢都撲餐死 又機票又酒店又買飛(諗起冇得去好傷心)
枉佢哋嘢又唔做 淨係識呷醋

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

我哋海外飯想要都冇 睇個圭賢都撲餐死 又機票又酒店又買飛(諗起冇得去好傷心)

話說大云場演唱會仲未爆

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
諗住禁入去望下 又要韓網ac 先入到
極度懷疑佢記錯日子

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

同埋之前自拍會佢問飯自拍會好定concert 好
個飯答自拍會 佢會唔會諗佢唱歌真係無吸引力
而且啲飛仲賣唔哂

我覺得咁先係榜樣
又嘢飲又花
韓飯真係身在福中不知福

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

而且啲飛仲賣唔哂

應該唔會嘅
佢可能諗啲飯比較鍾意同佢近距離接觸

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

而且啲飛仲賣唔哂

應該唔會嘅

我都係咁話
始終近距離既機會好少有

我真係睇到呆曬

痴喇喇
下年生日可能要登陸火星

要豁出去

我以為買粒星已經好勁
點知一山不如一山高

咪係囉 勁誇張 做善事都話啫 又大屋又月球乜乜乜 點好意思啊
好癲

我真係睇到唔知可以講咩
別墅同月球買地真係好誇張

但同時為佢係鄉下起建設又好感動

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

而且啲飛仲賣唔哂

應該唔會嘅

我都係咁話
始終近距離既機會好少有

我都係咁話 見到好多自拍真係葡萄到震

話說大云場演唱會仲未爆

差幾多
話說 又話澳門嘅

唔知 我都係睇page
極度懷疑佢記錯日子

佢會唔會又亂諗
不如嚟香港啦

而且啲飛仲賣唔哂

應該唔會嘅

我都係咁話
始終近距離既機會好少有

我都係咁話 見到好多自拍真係葡萄到震

我都好想

傻帽先係真magic 咁嘅design都夠彊出完水瓶出phone case
M&D(Super Junior希澈與TRAX政模)於27日出演KBS-R COOL FM《張東民和Lady Jane的下午兩點》,希澈透露自己的性格比起在M&D,更適合在Super Junior,這是怎麼一回事呢?

原來,希澈表示若是在Super Junior裡,成員們都十分吵鬧,外人看到都會說:「Super Junior好吵啊!」,但是在M&D裡,只有他一個人在吵。坐在一旁的政模在節目中還送給希澈一首歌,是Young Turks Club的《外人》。政模表示:「和希澈在待機室或活動時,我真的會覺得『人怎麼可以這樣呢?』。一句話來代表的話,就是『不正常』,偶爾希望我是外人就好了…」,DJ問政模:「光是在旁邊都覺得丟人嗎?」,政模回答:「都不想待在他身邊呢!」

希澈還透露,在Super Junior活動的時候,不知道自己很吵,因為大家都很吵。在待機室的時候會跟成員們說『安靜一點』、『安靜一點』,但是自己一個人的時候,才發現原來自己也這麼吵。DJ提問:「那成員裡能贏過你的是…?最吵的成員是誰呢???」希澈說:「每個時間都不太一樣。有這樣一個說法...Super Junior裡只有不太瘋的人,沒有不瘋的人。」
M&D(Super Junior希澈與TRAX政模)於27日出演KBS-R COOL FM《張東民和Lady Jane的下午兩點》,希澈透露自己的性格比起在M&D,更適合在Super Junior,這是怎麼一回事呢?

原來,希澈表示若是在Super Junior裡,成員們都十分吵鬧,外人看到都會說:「Super Junior好吵啊!」,但是在M&D裡,只有他一個人在吵。坐在一旁的政模在節目中還送給希澈一首歌,是Young Turks Club的《外人》。政模表示:「和希澈在待機室或活動時,我真的會覺得『人怎麼可以這樣呢?』。一句話來代表的話,就是『不正常』,偶爾希望我是外人就好了…」,DJ問政模:「光是在旁邊都覺得丟人嗎?」,政模回答:「都不想待在他身邊呢!」

希澈還透露,在Super Junior活動的時候,不知道自己很吵,因為大家都很吵。在待機室的時候會跟成員們說『安靜一點』、『安靜一點』,但是自己一個人的時候,才發現原來自己也這麼吵。DJ提問:「那成員裡能贏過你的是…?最吵的成員是誰呢???」希澈說:「每個時間都不太一樣。有這樣一個說法...Super Junior裡只有不太瘋的人,沒有不瘋的人。」

根本成團都係癲既
如果唔係點會三枝水事件
不過段野好似好耐😂

根本成團都係癲既
如果唔係點會三枝水事件
不過段野好似好耐😂

頂丫 唔怪得好似睇過 原來係兩年前既今日

等我完左post佢啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞