[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
其實完全冇料都可以陰啲陰啲反ak嗰幾位點解咁大仇口呀,咩事都唔知就入晒ak數,好多page咯喎,個個心痛个老母到呢,同佢有親?做一年admin大晒?噉viutv cut劉美君算唔算無情無義啊?成個post冇啲有營養嘅話,都係來來回回喺度鬧鏡仔,癡l線
無追po
但个你老母
sor咯,語音輸入出錯啩
根本嗰幾個就係唔係都反AK 自己又冇入谷唔知頭唔知路如果我係粒星嘅話都煩啦日日喺度媽媽早晨
不過我都覺得似老母去搞鳩人哋屋企人 如果唔係AK唔似會咁無情無義
其實都係有人叫ak叫自己真阿媽入羣,之後ak話唔會,因為最怕其他人搞佢屋企人,點解會聯想成咁
清,你似乎知道啲內情喎
再講多啲俾大家知啦
出道一週年都無活動?
Ching 你睇埋先啦
最後佢係有直接話生粉老母都唔喺group
做咩要同佢講早晨 係就dm佢
咁ak又講得無錯喎,都唔係谷,仲講咩?
日日係咁叫媽媽早晨都on9
以家追老母定追ak呀?
咁點都唔會係老母搞佢屋企人丫嘛,真係唔明白...
認同,ak講得岩喎,點會同啲唔喺谷嘅人講早晨丫
彈出彈入改過個名再入唔得咩?
之前話12月出新碟
而家變出新歌
花蛆好嘢!
等睇2020年都未出到
花姐好耶
點會無可能
你諗下以ak份人咁義氣仔女
之前太陽油 ak 出晒聲護住老母
點解會依家做到咁盡
一定係老母做咗咩不可饒恕嘅事
咪護主啦
其實又岩喎,想當年第一屆admin就算點樣做唔到野,ak都好似無咁樣出過聲,之後比老母上哂位,仲有太陽油事件,前admin屌哂鬼,ak都只係出嚟護住老母,話自己做得唔好,亦無話前admin嘈嘈閉
咁究竟有冇人可以share佢做左d咩
依個話題講左幾日,跪求知情人士
做唔切大碟?
出寫真頂住檔先唔知係咪又玩boxset呢
年尾輕鬆又掠一筆
可能出12款賣
Fatfat
有簽唱會咪可以見到久違嘅通宵排隊
viu又可以大賺一筆
睇mirror寫真訪問條片 得ak lokman Ian kt講嘢 其他成員企係後面好似做background咁
真無好唔中意stanley有無人圍下爐,見到佢造星2係咁話人唱歌唔好就閔,宜家佢唱得好好咩?又唔明廣告有佢都無edan,Jeremy 明明fans就少過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞